0-0 i premiären och 1p

Assyriska Utd vs Rågsved 0-0

Premiären avklarad och med 1p i bagaget är helt klart godkänt med tanken på förutsättningarna vi har haft, med många på skadelistan och några som va borta pga sjukdom samt killar som inte är 100%fysisk form.

Assyriska United kom idag att ställa upp en historisk premiär elva, nämligen för första gången i historia saknades klubbens 3 största profiler. I alla upplagor har Mrad Barsome, Rani Baresso och Ninos Baresso alltid stått där.

Matchen mot Rågsved slutade 0-0 i en typiskt premiär match med taggade spelare i båda lagen och med mkt kamp och fina intentioner från båda håll.

Matchen vägde och 3p kunde lika gärna hamnat antigen hemma eller borta.

Jag skulle vilja säga att vi kanske kontrollerade matchen och hade flest fina intentioner och halv chanser men Rågsved hade flest klara målchanser som fantastiska Sebbe redde ut med drömräddningar.

Uniteds hela centrala linje gjorde ett mkt bra jobb,Sebbe gör en jätte match och står får avgörande räddningar,  Hani och Milan styrde i backlinjen , bakalov kontrollerade mittfältet med sitt lugn och fina passningar, Dario gjorde ett hästjobb runt bakalov och vann mkt boll centralt, Hanna hotade konstant med fina löpningar i luckor och va stark i spelet.

Med lite tur kunde för dagen inhoppare Ninos Chabo i slutet på matchen lobbnickat in ett inlägg av Smedro,  bollen seglade över målvakten och tog i underkant på ribban och studsade på linjen och ut…..

Finns en del positiva saker att ta med sig till nästa match och nu har Churchill och Björne 3 träningar med laget att slipa på detaljer till nästa match på fredag .

Ishtars :

*** Bakalov **Smedro *Sebastian