10 år fram och tillbaka!!

I år fyllde klubben 10 år och vad bättre present kan man önska sig än en serieseger och uppflyttning till 3:an. Men den delen lämnar vi åt sidan då det finns en hel del att spela om.

Idag fokuserar vi på månadens händelse som äger rum på måndag där ett klassiskt lag ska spela en jubileumsmatch. Old school mixat med några inte så klassiska lirar för att ta tillbaka minnen och nostalgins magi.

Det går redan stora rykten runt om i södra stockholm och i Södertälje har folk redan börjat slå vad om vem som spelar och inte spelar.

Namnen florerar runt som vinden blåser på playa del atlantico.

-Flertalet legender, pensionerade och aktiva kommer till spel….bland annat Ferit vänsterdojan Baresso. Legenden med mustachen och det sköna garvet.

-Abgar Abbe Coach, som senast var på besök på vår träning och vad som visades där lovar gott inför matchen. Trots att det var golfkläder han hade på sig.

– Adde Adnan Barsom, likt Klose dyker han upp och skarvar in bollen. Onetouch spelare av kaliber. O Heyran!

– Johan Kingen,motvinden: finns med redan nu men det närmaste spel i dagens trupp är nog när han är inne i omklädningsrummet på försäsongen.

– Dani Danial, Mr Dida….gör sin första match på 9 år, typ! Vi vill se dina bilder från matcherna..ladda upp dem.

– Vic, Heinze Esa, Luften : Är inspirerad av att Argentina har tagit sig till semifinal i Vm, hoppas han kan visa det på plan. Zi ekziz leave them for zi other teamz!!! Som han sa!

– Abboud, myten, mannen och myten igen! Retrostil som ingen annan kan slå. Hade kickrekordet i Södertälje på 80-talet!! Stod även för klubbens viktigaste mål det första året.

– Rimi Alkezir: Johan fick uppgifter från Murre att Rimi befann sig på Meza och rökte vattenpipa. 1 minut efter hade han blivit kallad och klassikt sa han chhtaei,,chataeii. En korsning mellan Ballacks pungkulor och Diego Costas ansikte.

– Nisse..hjärnätaren som klyver skallar i mitten. Har varit med sporadiskt i år och räknas till toppskiftet. Är tillsammans med Murre och Maxi som fortfarande är aktiva från grundupplagan.

– Daniel Tanden Ercan, rykten går om att han kanske missar matchen pga fika på Milano??? Hoppas på en comeback för vår egen lilla tand.

– Sigge, Sfk talangen haha..har varit med hela året egentligen tills han blev utskälld…inga fler kommentarer.

– Raninho, kanske blir Raninhos enda chans att spela match i år. Men man ska inte vara säker. Alla är sugna på att prestera.

– Maxi tillhör originalupplagan och anses vara äldre än Gustav Vasa skeppet. Teorierna går isär. Skön kille som rensar ogräset.

– Ninb Özmen Ninves: Vår gamla kapten med det fysiska som det utmärkande. Ska han spela undrar sportvärlden?

– Erki, Klätter: 3 ord, DU MÅSTE SPELA.

Hur som helst är vi alla laddade för en återträff. Nostalgi är en jävla grej i livet. Att 10 år har gått så snabbt känns bara sorgligt. Jag kan nog prata för all när jag säger att dem 2 första åren var det roligaste man hade på och utanför plan. Vilka skämt, vilka matcher och vilket gäng.

Klassiska citat så som hellre luft än motvind är ju cementerade i våra liv.

AAA hur lång e denna bortamatch? Svar: Den är längre än utomlands. hahahahaha!

Träningslägret till Ungern, kan man hitta skönare??? Babylon club och La Montanara!! När Nisse räknade sönder chauffören som försökte bluffa oss. Vilken mat på hotellet, herre min jesus.

Bråken, utvisningarna, Johans frispark. Akkad Shabas frispark.

Imre, Geffe, Dikran var några av tränarna…dem kom och gick!

Det finns hur mycket som helst…datan kommer brinna upp om jag fortsätter!!

Vi tar det på måndag!!!

Vi ses!! Babylon shall rise again!!

Legenderna