Året som gick med sikte på ett nytt!!

Förra säsongens seriespel började bra men slutade sämre. Lyckligtvis hittade vi formen i seriens sista match och så även i 2 cupmatcher som tog oss vidare till 16:dels final i Svenska Cupen. Hoppet om en match mot Kennedy i Tele 2 Arena finns fortfarande.
Som sagt så inledde vi förra säsongen på ett strålande vis, bra spel och kollektivt ansvar varvades med vackra mål. Det gav Assyriska United en 5 poängs ledning in i sommaruppehållet. Grödinge Cup blev också en missräkning då vi inte hann vila. Viktiga spelare skadade sig och truppen återhämtade sig inte varken mentalt eller fysiskt. Värvningar som skulle förstärka hade en motsatt effekt av någon konstig anledning. Nu ska man inte hitta småsakerna utan helheten som i mitt tycke var arrogansen och kollektivet. Visst görs det en massa fel under en säsong men att studsa tillbaka snabbt är skillnaden mellan serieseger och mittenplacering. Hur som helst så klarade vi kontraktet igen utan några som helst svårigheter och avslutade säsongen med 2 vinster i Svenska Cupen. Det är just den delen vi får ta med oss in i 2015.

Inför denna säsong har vi fått en ny tränare med engelsk bakgrund vid namnet Peter CHurchill, nej han är inte släkt med Winston Churchill men har nog en lika svår uppgift. Att få oss alla att dra åt samma håll. Nu gäller det att alla pratar med sitt inre för att övertygas om en div 3 plats. Moderklubben Assyriska försöker nu att anamma oss till sig igen för nytt sammarbete som jag hoppas denna gång blir permanent. Assyriska FF behöver fler partners för att konkurrera med resten av Sveriges elit.

Enda negativa med mötet i måndags var att vi fick höra att vår lagkapten Ante lämnat för att varva ner i Nykvarn. Saknar honom redan och hoppas han finner sunt förnuft snabbt. Du är hemma hos oss. Vinner vi serien och du är med lovar jag med ett firande i Manchester!!!! Det får bli vår kryssning!

Nyförvärven känns bra och vi hoppas på fler killar med karaktär som kan dra med oss. Än är det en bra bit till första matchen men det är nu första steget tas.

Till alla nya, nuvarande och på inkommande.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

H/ M7