Assyriska United- Gunners 1-1

En stekande sol välkommnade oss inför dagens batalj. För motståndet stod Gunners med seriens mest udda matchdräkt. Vilken färg!!
Kanske den färgen i kombination med solen fick oss att prestera bottennapp nr2. Jag trodde vi lärt oss läxan att inte underskatta motståndaren efter matchen mot Farsta men tydligen så tar det längre tid. Vi inledde matchen ganska bra och skapade flera halvlägen och hade en ribbträff genom en nick från ”Stickan Chabo”.

Spelmässigt saknade vi tempo, lagdelarna var för långt ifrån varandra och det verkade som om vi redan tagit ut segern i förskott.

Gunners gjorde det bra, backade hem och slog långt. Men sett till matchbilden borde vi ändå vunnit. Ser man även på dommartrions bedömningar borde vi även fått 1 mål och en straff.

Första konstiga förklaringen på straffsituationen där Milad blir sparkad men väljer att stå kvar säger domaren till oss. Han försökte ju inte ens ramla??? Är det inte så alla borde göra?? Filmningar och konstverk borde inte gynnas.

Förklaring nummer 2, på Ninos nickmål i andra halvlek där inget regelbrott skedde vinkade linjedommaren för offside?? när Gunners hade 3 spelare på mållinjen, alla undrade vad som hänt? Domaren blåste ju aldrig, lite snack mellan varandra fick Ninos svaret: Du kan välja antingen offside eller frispark??? Konstigt, jättekonstigt. För det var varken eller!!!

Hur som haver så ska vi inte fastna på sånna små detaljer, vi borde själva avgjort matchen.

Tycker faktiskt vi borde spela rakt 4-4-2, speciellt mot lag som backar hem. Vi blir för ensamma där framme när andrabollarna dimper ner.Det blir helt enkelt för många situationer där man inte vet om man ska fram eller täcka bakåt för att vi inte får tag i bollen. Just så fick dem även sitt 0-1 mål.

Oavgjort är inte fy skam, men med tanke på att serien är lång och alla kan slå alla måste sånna matcher inkasseras som full pott.Vårt mål gjordes av Ninos Chabo på nick!!

Positivt

1. Ninmar är tilbax i truppen, välkommen MJ.
2. Vi har gjort mål i varje match hittils i år.

Negativt

1. För mycket rotation och positionsbyten,räknade snabbt till 11st under matchen. Vädret bidrog men ändå.
2. 2:a matchen i rad där vi släpper in första målet, alla innan har vi gjort det första.

Se till att ladda nu till nästa match där vi ställs mot Rapa Nui.
Skönt namn och ett skickligt lag. Alla måste vara på topp för seger.

H/ M7