Assyriska Utd och Lindgren går skilda vägar

Efter dåliga resultat i slutet har klubben och Andreas Lindgren kommit överens om att avbryta samarbetet med omedelbar verkan. Johan Baresso blir ny huvudtränare tillsvidare.

Resultaten har gått emot sista tiden för Assyriska i årets Div 4s, laget har nu endast 2 segrar på senaste 8 matcher bakom sig. Under ett möte idag mellan klubben och tränare har man gemensamt kommit fram till att Andreas Lindgren lämnar Assyriska.

– De 5-8 första matcherna var prestationen riktigt bra men när vi inte fått utdelning i senaste matcherna verkar det ha satt sig i huvudet på killarna. De senaste matcherna har vi inte vunnit och prestationen har också blivit sämre. Vi har diskuterat öppet med Tränarstaben och vridit och vänt på allting för att komma ur denna svacka och i slutändan var båda parter överens om att ett tränarbyte är nödvändig. Vi behöver en förändring och vi hoppas genom detta att spelarna förstår allvaret i vårt tabelläge.

– Johan Baresso får huvudansvar för A-laget tillsvidare. Vi känner oss bekväma med honom och Ambitionen är dock att få in en ny huvudtränare inom kort, vi har ett par kandidater som vi nu skall bearbeta. säger ordförande Daniel Danial

Assyriska Utd tackar Andreas för sin tid i klubben och vi önskar honom lycka i framtida tränar uppdrag.

/ Redaktionen