Assyriska Utd vs Segeltorp 0-0

Med söndagens usla insats i bakgrunden kom ett nytt Assyriska United till spel mot Segeltorp, vi kan inget annat än att vara nöjda med resultatet och berömma våra spelare som stod för en hedersam, stark kollektiv insats. Spelarna höjde sig och gjorde en bra match. Det gick inte att se några spår av de interna dusterna som funnits utan det var precis som vi vant oss vid att se, ett starkt enat lag på planen vilket var glädjande att se. Dock var då varken målvakten Robert Merza, Sleyman Esso, Nino Baresso  eller Paul Youseff på planen och ändå visade våra andra killar att det kan göra stark kollektiv insats och samtliga spelade med stor revanschlust efter den blygsamma insatsen i Söndags.

Ett bra Segeltorp låstes fast och fick inte en chans mot vår kollektiva försvars arbete och vi stängde alla ytor med bravur, dock ska det tilläggas att vi missade 3 frilägen och flera bra målchanser. En match som normalt borde slutat med 3p men bollen ville inte in.

Ännu en gång fick Christ Mourad(mittfältaren) vikariera i mål då Robert Merza lämnat återbud och som tidigare gjorde han fläckfri insats, Chikuwdi Shox Nouwgo med säsongs debut som blev inkallad från vår samarbetes klubb Afrikansk Fc bidrog precis det vi saknat med mästerlig insats och rutin gav han oss injektion.

Bäst för kvällen var Alex som var en gigant i mittväldet. Det väcker fina minnen att se en storspelande Alex med tröjnummer 8 på ryggen, Ornamo Chabo som är i glödade form va helt omutlig på högerbacken. I övrigt ska kollektivet berömmas även om jag förutom Alex vill välja att lyfta fram Ornamo och Shox lite extra men som sagt, det var laget i huvudsak som ska erhålla berömmet.

Ishtar *** Alex Cecar ** Ornamo Chabo *Smedro Younan