Bluehill- Assyriska United 1-3

Nu är jag tilbax på plan och även vid pennan. Känndes bra att vara tillbax trots att man inte var 100% i form. Matchen spelades på klassika skytteholmens Ip bredvid Råsunda. Många av oss har fina minnen härifrån. För motståndet stod ett annat div 4 gäng som heter Bluehill.

Matchen i sig var ganska tight med många närkamper men i överlag mycket snäll. Att det finns vissa som försöker göra det värre än det egentligen är bara naturligt och som ofta onödigt med 0 reslutat. Vi spelade överraskande tight och släppte inte till så många lägen framför mål.

Över hela matchen så hade Bluehill mer boll men kom aldrig till dem riktiga farliga lägena, oftast brast det i avgörandet. Vi spelade ändå med ett kraftigt desarmerat lag, vi har just nu en hel del skador som spökar. Som om det inte vore nog blev ytterligare en spelare skadad och lär nog bli borta ca 1 månad om det ska läka rätt.

Alla i laget gjorde en klart godkänd match, jag vill även lyfta Milan, Daniel och Ante lite extra. Glädjande var också att Shabo vår yngste spelare gjorde sitt första mål på ett fint placerat skott, helt otagbart för målvakten. Nu måste han ta vara på flytet och jobba hårdare. Kan bli en joker ifall han ger 100 i varje sitaution. En annan man gläds med är Mammadou som jag tycker sprider glädje och inte surar. Kom in och slog ett vackert inlägg till 1-2 målet. Kämpade även bra i deffensiven.

 

Reflektion: Skönt att Narsai inser lite att han måste vara tuffare mot vissa, även om man är i samma ålder måste man följa tränarens ord. Om vi som är äldre kan göra det borde alla göra det. Denna match visade vi även att man kan vinna matcher utan att spela sambafotboll. Till nästa gång vill jag att ingen röker under uppvärmningen eller innan match, det ser helt enkelt inte bra ut. En annan sak som vore grymt att införa denna säsong är att alla försöker vara snälla, ärliga och hjälpsamma mot varandra. Det är för allas skull…..vi är ju trots allt människor eller???

 

Kanoner

1. Vinst och bra lagmoral

2. Nebosja Novakovic stod och tittade på

3. Bättre väder på ingång

Kalkoner

1. Skadorna

2. Ciggaretterna

 

H/ #7  Murre