Brasse från Superettan

 Elvis da Silva Santana är klar för våren i Assyriska United. ”Vi har varit ute efter honom de senaste tiden”, säger Assyriskas Uniteds klubbchef Pier Baresso.

Brassen Elvis da Silva Santana, 29, kommer närmast frånAssyriska FF  och har dessförinnan representerat Väsby,Östersund, Hammarby och Boden.

– Det är en spelartyp som vi tror skall passa in väldigt bra hos oss. Han är snabb, teknisk och har en väldigt bra vänsterfot. Han har visat hög klass i Assyriska och Väsby och kan spela i de flesta offensiva positionerna, säger Assyriskas klubbchef Pier Baresso.

– Det fanns intresse från flera klubbar men Assyriska Familjen känns helt rätt och jag är inställd på att spela i superettan till hösten och ska kämpa för att hitta formen, båda jag och Assyriska United Känner att detta är ett bra upplägg för mig, Jag hinner liksom skynda långsamt.

Assyriska FF:s Elvis da Silva Santana är efter en längre skadeperiod redo för spel, Han är skadefri och har den senaste tiden tränat för fullt med AFF. Nu behöver han få matchträning.

Assyriska United har ett bra samarbete med superettalaget Assyriska FF. Nu har lagen kommit överens om ett korttidskontrakt för att mittfältaren Elvis da Silva ska spela sig i form.

 

Forza A U