Delad Pott

solen sken, mycket publik och spelarna taggade som fan! Detta skulle vara vår match!

Efter en svängig inledning på säsongen där bland annat spelare som gick sönder, insjuknade innan seriestart och med 2 raka förluster, så har Elvis kommit in och gjort ett lyft och vi har plockat poäng i 2 raka matcher.
Motståndet var topptippade Segeltorp med höga ambitioner ledda av gammla Assyriska Rinkebys tränare Dante, vi pratade lite inför match att hålla oss lugna och försöka rulla boll, gå in i närkamperna och visa vem som bestämmer men framförallt, spela för varandra och visa vilja!

Startelvan såg ut såhär (4-2-3-1):
————Daniel————
Dilmon–Milan–Hani–Berg
——–Krasniqi— Ngoma——–
————- Elvis————–
Rani   —————Zozo
———–  Ninmar————-

Matchen börjar med stabilt passning spel och vi hittar fint rull på mittfält och backlinjen, Elvis och Ninmar hittar varandra i några kombinationer och skapar en del oro, samtidigt som Segeltorp får jaga mkt boll och de får inte riktigt fart på sitt passningsspel. Första halvlek går helt klart till United i bollinnheav.

I halvlek pratar vi lite som vi gjorde inför match, att vi måste vara lugna med boll och försöka rulla bollen på marken och visa alternativ. Andra halvlek börjar lite som första,  men efter bara 10 min i andra kommer segeltorp helt fira från halvplan på en misslyckad offside fälla !!! Målvakten Daniel  gör enhands drömräddning och håller oss i matchen, sakta men säkert börjar segeltorp finna sitt spel och kommer till flera halvchanser och daniel får slita hårt mella stolparna och länge är det just Daniel som håller oss kvar i matchen,  mitt under Segelstorp fina period sticker vi upp med en kontring och Milan hittar Albert med en passing som skär upp hela mittfältet och med Albert rättvänd från 30 meter kan hans vänster bara göra galna saker en kroppsfint till höger och sedan ett skott med vänster dojan som skruvar upp sig i krysset!! 0-1 och Albert Krasniqi kan bara ställa sig med utsträckta arma och rakryggad i Zlatan manér….

Efter 0-1 vi lyckas ändå att hålla bollen bättre och rulla den på backen. kort efter hittar ny inbytte Eli Derrah återigen Albert Krasniqi med en delikat frispelning och Albert rundar Segeltorps målvakt och bombar in 0-2 på mållinjen, när man trodde att luften skulle gå ur Segeltorp så fick de istället energi och jagade reducering,  Segeltorp flyttade upp mkt folk och deras nr 14 började sysselsätta försvaret ordentligt….

73 min får Segeltorp en frispark och kunde knorra in reduceringen i medvind på en dålig uppställd mur och nu hadde Segeltorp även fått vittring på kvittering som de jagade frenetiskt, samtidigt som vi oxå gick för 1-3 målet och när vi flyttade upp för anfall så bröt Segeltorp och hittade sin forward med djupledsboll och som kom fri längs vänsterkorridoren och Daniel gick ut och blev rundad i utkanten av straffområdet när deras chans såg ut att rinna ut till inspark så lyckades han knorra in bollen ur en riktig dålig vinkel typ längs förlängda mållinjen.

2-2 i 79 min

sista 10 blir Matchen lite svängigt där bägge lagen har chanser men vi fick den stora chansen, Ninmar blev helt fri mot målvakten och lyckades t.om dirbbla bort målvakten som passade till mAmmadu som sköt över i öppetmål utan målvakt….

2-2 är ett rättvist resultat båda lagen hadde varsin halvlek,  det va surt att tappa 0-2 men sätt till matchbilden glada för poäng.

Tre plus:
+++ Albert, vilket monster du är, 2 målskytt och var verkligen matchens lirare, håller bort försvarare, visar sig hela tiden. Fortsätt!
++ Viljan! Vid 1-2 kände jag, och jag tror att flera andra kände också ”detta känns inte bra”.. Men vi höjde oss och sprang för varandra,Härligt gubbar! + Hani & Milan. Ett nytt mittbackspar som jag tyckte fungerade bra, spelade hårt och samtidigt behöll lugnet med bollen.

MÅL : ALBERT KRASNIQI (MILAN RATKELIC) , ALBERT KRASNIQI (ELI DERRAH)