Derby förlust som kostade mer än 3p

Newroz vs. Assyriska Utd 4-1(2-0)

Mål Ninos Chabo

Ishtars *** – **- *Paul Youssef

PÅ en fullsatt Sätra Bp utkämpades årets första derby och så som förra året Va Newroz det mer hungrigare laget i första mötet.

Efter en mkt jämn inledning första 20 med lite övertag för oss så kom en situation som avgjorde lite, Mittbacken Nabil Tebiebel Glidtacklade bort ett skottförsök och träffade bollen 100% precis utanför straffområdet men domaren blåste frispark och följande frispark som gick i muren och studsade ut i retur som deras duktiga nr6 drog till på volly stolpe in.

Efter Newroz 1-0 mål började våra problem, Enkido höger backen utgick skadad och kort därefter kontrade Newroz in  2-0 genom Pesh som tidigare på året va på vår önskelista, Nabil som gjorde illa höften på glidtacklingen tidigare blev oxå tvungen att utgå kort därpå.

Närmast Reducering blev Ninos Chabo som sköt utanför i bra läge som han blev framspelad av nye Thiago som oxå kort efter utgick skadad med en axel ur led.

I andra halvlek åkte Dilmon Asmar oxå på en bristning.

Förlusten kostade oss 3p och 4 skador samt utvsning! mot en bra Newroz blev det i stort sätt omöjligt att repa sig med så många skador under en match.

Nu får man slicka såren och ladda om till på Lördag när vi tar emot favorit tippade Tyresö på Brunna Ip.

/Redaktionen