Dom förlorade sönerna återvänder hem!

Klubben gör sista minuten transfer på nygamla ansikten! Allan Osman och Assur Oyal som återvänder hem .

Allan Och Assur  har sina rötter från Södertälje och framförallt i Assyriska.

Allan Osman som efter ett antal års frånvaro från hemstaden fick frågetecknena  att börja cirkulera om när han återvänder hem. Drygt fem år senare har den förlorade sonen återvänt till sina hemtrakter.

Allan Osman som lämnade Assyriska familjen när Assyriska ungdom åkte ur div.3 för flera år sen men som nu äntligen återvänder tillbaka. Allan är en allround spelare med god teknik som kan användas på flera positioner men har främst spelat på vänster kanten och centralt, Han kommer senast från IFK Stockholm.

– Jag har saknat mina grabbar och jag längtar att få spela fotboll med dom igen, jag kommer för att bidra. Säger en fotbolls sugen Allan Osamn

Klubben tackar Robson Demir och Alex Cecar som gjorde Allan till en möjlig värvning!

Även Assur Oyal återvänder tillbaka efter en säsong i SFK, Assur som under vintern tränade hos oss är en central mittfältare valde nu att återvända då han efter några provspel i andra klubbar kände att United är det alternativ som passar honom bäst.

-Jag är här för att bidra med seriösitet och ge tillbaka på alla mina som tvivlat på mig, jag är riktigt revansch sugen och är redo att fightas på både match och träning för att vi ska ta nästa steg som lag, avslutar Assur Oyal.

Vi Önskar både Allan & Assur varmt välkomna tillbaka till klubben!

/ Redaktionen