En man mindre i över en timme – fick oavgjort

Redan efter 26 minuter blev Uniteds Smedro utvisad i Situation med dubbelbestraffning, röttkort och straff.

United stod för en riktigt bra första halvlek och hade 2-1 i paus, men en straff och ett rött kort kostade oss alla poängen. ”Det stärker oss oerhört att vi får med oss en poäng”, säger Ninos Chabo som stod för en strålande insats.

Assyriska Utd kom till matchen med bra spelhumör och visade tidigt att man ett lag som är mkt mer passningsskickligt än sina motståndare, med bra passning spel och fina kombinationer tog man även ledningen genom matchen bästa spelare Nahri Yeninay som bröt i genom flera försvarare och placerade in 1-0 i 18 min, Västerhaninge hade svårt att få grepp om matchen och skickade mestadels långt från backlinje.

min 26  Blev Vänsterbacken Smedro utvisad i grötig situation då domaren blåste straff på ett skott som tog mer på bröst/axel än Smedros indragna arm… Domaren bestämde sig  för dubbel bestraffning. ”Hårt dömt tyckte vi! om domaren ändå skulle blåsa för straff så kanske ett gult kort hade räckt! det är ändå ett skott som träffar Smedro som håller armarna intill kroppen.”- Säger Björn Widén

Västerhaninge kvitterar på straffen och Därefter kör vi över Västerhaninge i första halvlek och kort därpå Nickar Ninos Chabo in ledningen på en kraftfull nick i krysset fint framspelad Av Alex Cecar och Nahir Yeniay.

2-1 halvtid

Andra halvlek började Västerhaningen med att pressa högt vilket vi väntade oss i Paus men gång på gång spelar vi ut oss från deras press och det är faktiskt vi som försätter att spela och mkt rättvist utökar vi till 3-1 i 65min Genom Marino Malaki som springer sig fri på en jätte fin skarvning av Paul Yousef.

Konsekvensen av att vi spelade med en man mindre kom i kapp oss sakta men säker efter 70 min började Västerhaninge ta över match bilden då orken började ta slut hos oss, 74 min så lyfter Västerhaninge in bollen i boxen och vår målvakt och mittbacken springer in varandra och bollen damp ner framför deras forward som kunde raka in bollen i öppetmål.

10 min senare kom även 3-3 på fint Vänsterhaninge anfall, och på övertid hade även motståndarna ett skott i stolpen och va väldigt nära att vinna .

Matchen slutade 3-3

Mål: Nahir Yeniay, Ninos Chabo, Marino Malaki

Ass: Afram Özmen, Alex Cecar, Paul Youseff

Ishtars: *** Nahir Yeninay ** Alex Ceacar * Ninos Chabo

– Överlag tycker jag att vi gör en riktigt stark match. Det är inte många lag som hade klarat av att hålla ut så som vi gör och föra matchen i 70min med en man mindre. Avslutar Ninos Chabo


[yt4wp-video video_id=”q1IUrilweO8″]