FÖRSTÄRKNING I LEDARSTABEN – Julio Klein NY MÅLVAKTSTRÄNARE

United fortsätter förstärka i ledarstaben. Julio Klein är klar som ny målvaktstränare och har varit med laget under veckan. Han förklarar varför det blev United för hans del och vad han tänkte när han fick erbjudandet från klubben.

– Det känns verkligen bra att få möjligheten att fortsätta utvecklas som tränare i en Skandinavisk miljö och att få tävla varje vecka på högsta Distrikt nivå. Allt med klubben, spelare som ledare, på och utanför plan, andas verkligen framåtanda och passion. Så när Baresso kontaktade mig tog det inte lång tid tills jag hade bestämt mig för att tacka ja till erbjudandet, säger Julio Klein.

Julio har själv en bakgrund som målvakt. Planen var dock inte att fortsätta med fotbollen, men efter att ha fått förfrågan så sadlade han om till målvaktstränare och arbetat i flera Brasilanska klubbar.

Sporchefen har ordet

” Vi har länge jagat en målvaktstränare som kan fokusera på att utveckla klubbens målvakter och att ha bra och erfarna ledare kring A-truppen är en viktig faktor för trivsel och organisation” avslutar Pier Rani Baresso.

Vi Välkomnar Julio till Klubben och önskar han ett stort lycka till!