Inför Harg Vs. United

Bakom fiendens linjer

När United äntrar Hargs naturgräs på Lördag gör man det med ett något stukat självförtroende. Ett poäng på 2 spelade matcher där vi borde ha 6 av 6 poäng vittnar om att det är något som saknas från förra årets höstlag. Att det äntligen är dags för naturgräset kan jag inte direkt påstå att det är skönt, Vi är ett konstgräs lag och vi får inte ut ens 30% av  får kapacitet på naturgräs.

Lördagens motståndare Harg har samlat ihop tre  poäng efter seger mot Stigtomta och förlust mot Ifk Nyköping. Ett varningens finger höjs för Harg som säkerligen vill revanchera sig mot vår senaste möte, där Harg förlorade med 0-2  men och andra sidan tror jag att det tog förra säsongens mest oförtjänta seger mot oss i vårt första mötet.

Än så länge har inget lag i serien inkasserat fullpott och serietäten står öppet, vinnaren på lördag har en rejäl chans att haka på och förlorarna kan hamna en bra distans efter topp placeringarna.

Tillbaka till match kommer Il genio Albert Krasniqi  som missade förra matchen men som ofta så kommer aldrig bra nyheter ensamt i behgag utan dåliga nyheter har en tendens att hänga med, Christ Mourad en av förra matchen giganter kommer med all sannolikhet att  missa lördagens match pga jobb och det är ett avbräck för laget då han med sin styrka och inställning är en rejäl kämpe och pådrivare.

Ante Ngoma målskytt sist belönades med att få spela u21 match med AFF mot AIK och gjorde det bra, hoppas hans goda form håller i sig.

Hård slit föder framgång, ödmjukhet bidrar till utvecklig och god inställning visar vägen!!!!

Vi kör mot seger!