Inför premiären!!

Så var det dags för ytterligare en säsong med glädje och sorg. Förhoppningsvis blir det mer glädje än sorg i år. Året började bra och på träningarna såg det bra ut. Men ju närmare vi kommit seriestart verkar folk ha tappat fokus. Små irritationsproblem smyger med lite överallt.

Vår önskan i år är att alla drar mot samma håll, allt ifrån ledare, startspelare och dem som sitter på bänken samt sidan.

Harmoni och glädje är en kombination som oftast leder till succse!!

En ny tränare i Andreas med sidekickern Erki måste höja sig ett snäpp och motivera spelarna på löpande band. I detta lag behöver vi all uppmuntran man kan få. Att stötta varandra är också en egenskap som är undersattad. Spelet har vi, frågan i år blir, kan vi bli en enhet??

Lyckas vi med det kommer vi ligga högt upp.

Det är inte mycket att kräva från spelarna att komma på träningar och ge allt, hjälpa till med material osv.

Hur som helst så har vi i år tappat Elvis och Nahir. Albert är tveksam. In har vi fått förr förra årets skyttekung i div 4 Ninos, Marino, Gabriel som dock lär spela andra delen av serien, Husse, Cris Morad och spanjoren.

Alla måste höja sig ett snäpp ytterligare. Motståndet vet vi inte mycket om men som alla andra lag kämpar dem också för vare poäng.

En premiär är också alltid en premiär…….

Matchen mot Sköndal börjar kl 16.00 på Lördag.

Lycka till grabbar!!!

M7