Landslags kaptenen Nabil Tebibel blir årets sista värvning!

Nabil Tebibel, född 1994, är en spännnande spelare med en intressant utvecklingskurva. Han har etablerat sig som en av nyckelspelarna samt är landslagkapten i det svenska Döv landslaget och spelar även i futsal landslaget.

Nabil är en reslig mittback med väldigt bra fysik och spelförståelse och blir troligen årets sista pusselbit i truppen

” NABIL ÄR ETT FYND SOM MÅNGA HAR MISSAT ” !

Så här säger Pier Rani Baresso Sportchef:

Rani
Sportchefen

”Nabil Tebibel Scoutade vi redan förra året och vi bjöd in han under försäsongen och skulle skriva på för oss redan i Februari med efter samtal med Förbundskapten va vi överens att övergången skulle ske nu, då vi tog hänsyn till att Sverige för första gången  skulle spela EM i London. Nabil har en bred erfarenhet och varit med på EM, VM och NBM tävlingar. En spelare som blir intressant att följa framöver, Duktig teknik, snabbhet,med en stark vilja och stark som en oxe. Nabil Tebibel är väldigt ambitiös med sin fotboll och har en hunger av att ständigt utvecklas. Enligt mig så är Nabil ett fynd som många klubbar har missat och kanske för att andra föreningar inte vågat ta in döva spelare pga kommunikation svårigheter men Jag vet att det inte blir några problem hos oss , Fotbollen är ett eget språk. Avslutar sportchefen”

 

Nabils Tebibel moderklubb är IK Hephata, Stockholm.

 

Varmt Välkommen till Assyriska Utd och vi önskar all lycka!

/ Redaktionen

 

 

 

5 comments

  1. Stort grattis Nabil. Riksgymnasiet , Risbergska skolan och RIG, Riksidrottsgymnasiet kan känna oss stolta över dig! Kram Anette

Comments are closed.