Match referat

Hägersten vs Assyriska Utd 

Vi förlorade med 2-1 i en match som varken vi eller Hägersten hade förmåga att skapa farliga målchanser,  Hägersten gör sina mål på bjudningar.  1-0 skickas en lång boll in i vår box från halvplan och dör dagens vänsterback Joseph Darghagi fick sneträff i mottagning i ett ofarligt läge men plötsligt stack bollen till en fristående Hägersten forward.

2-0 är brist på Fairplay av Hägersten,  mitt i en period av dominans och vi pressar ner Hägersten mer och mer så sparkar George i backen så pass illa att han blir liggande med stora smärtor,  Hägersten tar bollen och fortsätter spela medan våra killar stannade upp och förväntade sig att de skulle sparka ut bollen eller att domaren skall blåsa för skada trots våra uppmaningar om att spela ut bollen….  Hägersten spelare fortsatte att springa med bollen mot vår mål och chippade in 2-0.  Sleyman Esso hann reducera med sitt första mål för året och slutet kom vi inte närmare 7-8hörnor som blev dåligt slagna.

Mål:Sleyman Esso

Ass: Yakob Dighzarian

Ishtars *** George Ndia **Yakob Dighzarian *Enkido Awrohum

 

 

Assyriska Utd Vs Mälarhöjden 

Matchen slutade 2-2 i en match där Mälarhöjden gjorde 2 mål på 3 chanser och vi som kanske missade minst 4 100% frilägen och ett dussin målchanser.

Mål: Nahir Yeniay, Sleyman Esso

Ass: Yakob Dighzarian, Ornamo Chabo

Utv. George Ndia, Paul Yousef

Ishtar: ***Nahir Yeniay **Ornamo Chabo * Jospeh Derhagi