Mittback Chamoun Chabo Återvänder!

Chamoun Chabo

Bryter med Arameiska och återvänder till Assyriska Utd

Assyriska United fortsätter att förstärka.
Senast i raden är Chamoun Chabo
– Det kändes rätt!Jag ville inte heller svika min Tränaren  Johnny som står mig väldigt nära, säger mittbacken som hade några anbud från andra klubbar.

32-årige Chabo anslöt redan förra året från Järna SK men ganska snabbt blev han ryckt till Arameiska Syrianska div2. Men det blev bara en säsong på Brunna för mittbacken. Mittbacken var under till en början ordinarie i Arameiska och spelade i stort sett samtliga lagets matcher, sedan kom en korsbandsskada som gjort att vägen tillbaka till fotbollen varit lång. Nu hoppas Chamoun få sätta sin prägel i Assyriska United.

– Jag vägde fruktansvärt länge mellan olika klubbar men den enkla anledningen till att det till slut blev United är min strävan uppåt. Det kändes rätt att ta det här steget nu, Assyriska har något spännande på gång och på något sätt känns det som att komma hem och jag vill vara med på resan. Jag är 32 och är i bra form, jag är här för att bidra! , säger Chamoun Chabo.

”Intressant att se”

– Naturligtvis är målsättningen att få spela och slå sig in i Laget men jag har även förväntningar  om att laget ska slåss i toppen av tabellen. Jag vet att det är en liten skillnad på trean och fyran, jag har även hört att Sthlm serien är betydligt svårare än Sörmland men det inget jag räds av.

”Stark&Snabb”

RaniSportchefen Pier Rani Baresso beskriver mittbacken som en ”Ansvarsfull,Stark &  Snabb spelartyp med väldigt bra ledaregenskaper ”.

– Jag har följt Chamoun Chabo under många år det är en spelare som bidragit i alla lag som han spelat i, han är en rejäl spelare och duktig i luftspelet. säger Baresso och fortsätter.

– Jag tror Chamoun kommer passa bra in i truppen, det är en lugn, sansad och seriös kille som verkligen vill något med sin fotboll och som har ett stort intresse.

 

Nyförvärvet från Arameiska ansluter och förstärker vårt försvar, vi välkomnar Chamoun till Assyriska United.

chamoun chabo

Position Back
Ålder 32 år
Tidigare klubbar Assyriska FF, Syrianska Bois, Assyriska Ungdom,Järna Sk, Arameiska Syrianska