Nattsvart kväll match avbruten vid 85min°

Det blev ett snöpligt slut på kvällens drabbningen mot Bagarmossen. Med 5 minuter kvar på matchuret och ställningen 2-2 så slocknade lyset och fiaskot var ett faktum. Nu ligger matchens öde i händerna på tävlingskommittén. Troligtvis så kommer det bli omspel inom en snar framtid.

Matchen började bra för hemmalaget och i 11:e minuten kunde Hemmalaget ta ledningen genom ett fint långskott från Jack Tvedberg. Vad det gäller spelet så fanns det mer att önska men BKBK tog över mer och mer. Trots det så kunde vi kvittera genom Ninmar Baresso med ett dröm mål i krysset efter Dario jobbat fram bollen i straffområde. I 35:e minuten kom ledningen,  Hanna stänkte dit ett friläge efter ett mkt högklassigt omställningspel som innehöll brytning, onetouch spel, väggpass och genomskärare av Ninmar Baresso som stod för assisten.

I andra halvlek 54:e minuten kvitterade hemmalaget genom Jakob Aronsson, på en tjusig nick på hörna. Efter kvitteringen tog Assyriska kommando under en period men hemmalaget tog tillbaka initiativet sista 10min och radade upp chanser till ett segermål, Men Sebastian Kröger lät sig vara omutbar och gjorde ännu en stormatch.

I mitten av andra halvlek tappade vi kommandot mkt pga att vi blev tvungna till flera rockader, Ninmar klev av med befarad vadkaka, Dario med känning i ljumsken, samt att många spelare nyligen kommit tillbaka efter långa skade perioder och ligger efter i träning.

2-2

mål: Ninar Baresso, Hanna Khano

Assist: Dario Flores, Ninmar Baresso

Matchens Ishtars: ***Dario ** Sebastian * Ratkelic

För övrigt gjorde Både Hanna och Ninmar strålande insatser.

/ Redaktionen