Premiär lördag 8april med Nino Baresso

Premiären som skulle spelats på Brunna IP är flyttad till Hanvedens IP. Vi har bytt med Västerhaninge hemma/ bortamatch för att Brunna IP var upptagen den dagen.
Kul att få spela premiären Borta.
Matchtid är densamma: Lördag 16:00 Hanvedens IP.

 

 

Vi pratade med Uniteds Stjärna Nino Baresso och fick dessa svar:

Hur ser läget ut inför premiären?

Laget ser helt ok ut inför premiären. Vi dras med lite småskador på flera spelare men dem borde vara friska närmaste veckorna. Så vi kommer med skadeskjutet lag.

 

Vad är din syn på Assyriska Utd i år?

Det jag har sett av Utd i år i så ser vi riktigt starka ut om alla är friska och tillgängliga. Vi har blandat med topp insatser och riktiga botten napp, vet inte riktig vart vi står idag då vi ovanligt mycket dragit med flera skador hela försäsongen och vi har inte kunnat få ut det bästa ur truppen än.

Vad är er målsättning i år?

Med de nya spelare vi har fått in samt de vi har kvar sen förra året så vore det fegt att säga att vi inte satsar på att i toppen av serien.  Nu kan jag inte allt om alla lag i serien men tror att serien kommer avgöras i sista matchen och då kommer det stå mellan Älvsjö, Västerhaninge och Segeltorp.

Vad tror du om matchen på Lördag?

Matchen kommer bli mycket jämn och mål snål tror jag men vi ska kriga för varje centimeter på planen, laget som lyfter bröstet och bestämmer sig för att ta kampen till 100 kommer oxå säkerligen ta med sig 3pinnar.