Sargon Aphrem har ordet!

Assyriska Utd sportchef: ”Vi vet inte riktigt vart vi står”

Efter en lång och kall(?) vinter börjar det närma sig seriepremiär i division 4 med stormsteg! För Assyriska Utd innebär premiären ett möte med topp tippad Västerhaninge med Gammal bekant Filip Bergman som tränare. Redaktionen fick på torsdagen chansen att växla ett par ord med Sargon Aphrem.

Tjena Sargon, på 8april smäller det! Seriepremiär i division 4 – hur mycket har du längtat? 
Enormt mycket! Ska bli fantastiskt roligt att starta igång första säsongen i 4an.

Hur är allmänna läget i Assyriska Utd? 
Vi har dragits med lite skavanker under de senaste matcherna men truppen är snart frisk och kry så läget är ok. Vi såg väl ok ut i sista matchen mot Krukan tycker jag. Vi kommer med fullt lag till premiären.

Hur har försäsongen varit? 
Vi drog igång träningarna nån vecka senare än vanligt i år och vi har haft hög omsättning av spelare, vi har en väldigt konkurrens kraftigt trupp i år men den fysiska statusen är dessvärre väldigt ojämn då flera nyckel spelare missat stora delar av försäsongen pga av skador och jobb. Träningsmatcherna har varit upp och ner, vissa matcher har vi spelat bra och i andra varit riktigt usla. Så vi vet inte riktigt vart vi står om jag ska vara ärlig.

På Söndag gästar ni Rågsved i Sthlm cup, vad tror du om matchen?
Oerhört tuff uppgift. Rågsved är favoriter och vi är botten tippade av nordicbet men den bilden stämmer inte i verkligheten. Vi har alla pusselbitar i våra händer och nu gäller det bara att få ihop laget och putsa till flåset kommande 2 veckor. Vi åker till matchen med tunn trupp men stark trupp,Vi spelar självklart för att vinna och har siktet inställt på titeln i cupen.

Sist men inte minst, hur tror du matchen slutar?
Tror vi lyckas kriga oss till  vinst, så jag säger 1-2. avslutar Sargon

/Redaktionen