Seger i premiären 2016

IMG_20160416_201232

Matchen mellan Srbjia och Assyriska United spelades på ett regnigt Mälarhöjdens IP.

Första halvlek spelades med en hel del premiärnerver, det stora bollinnehavet tillhörde Assyriska men målchanserna lyste med sin frånvaro. Istället var det hemmalaget som tog ledningen genom att utnyttja ett misstag i Assyriskas försvar. Målet kom att bli startskottet för ett allt hungrigare Assyriska. Genom att flytta fram lagdelarna pressade Assyriska fram flera målchanser. Det var därför inte helt oväntat att den notoriske målskytten Ninos Chabo nätade i en tilltrasslad situation. Med blodsmak i munnen fortsatte Assyriska att jaga ett ledningsmål, och det visade sig att vänsterbacken Smedro Younan kunde göra mål. Genom att chippa över Srbijas försvar och målvakt kunde Smedro öka på till 2-1.

Andra halvlek kom att domineras av Assyriska. Återigen var det Ninos Chabo som ökade på målskörden, och 3-1 målet var en produkt av ett samspel mellan Smedro och Ninos. Därefter kunde Assyriska göra minst tre mål till. Både stolpe och ribban stoppade Assyriska från att utöka ledningen. Matchen slutade 3-1 och Assyriskas tränarstab kunde lufta hela matchtruppen.

Till Matchens bästa spelare utses Alex Cecar, med sitt passningspel och kämpainsatser utgjorde han ett ständigt hot mot Serbiskas försvar. Stolpen stoppade Cecar från att näta idag. Insatserna från både Ninos och Smedro är värda att lyfta fram.

Srbjia Vs Assyriska Utd 1-3(1-2)

Mål: Ninos Chabo x2, Smedro Younan

Ass: Smedro Younan

Ishtars:

*** Alex Cecar

** Ninos Chabo

* Smedro Younan

Kommentarer från läktaren:

” Det märks att Kebab är en favorit rätt i Södertälje ” #avd vissa spelare måste ner sina kilon.

Redaktionen