Steven ”Steve” Shamoun

Steve ”Steven” Urkel har sina rötter i Irak och tillhör den ökända Irakiska ligan med Lance, Hani och Anar i spetsen. Denna liga har sänkt medelåldern i truppen avsevärt och tillfört kvalite. Mer om dem andra medlemmarna kommer senare i denna serie av artiklar.

Steve Urkel har under sin tid i Sverige växt upp i höghusen och spenderat sin tid i Geneta med lärdommar från Murre, Toni och Micke Kesenci som mentorer. Dessa 3 herrar krävdes det 5 backar att stoppa för i tiden men inte längre, den tiden är förbi. Nu kan en halv Nisse få stopp på alla 3 hahaha hänäk hänäk.

Steven lärde sig en hel del som sitter kvar, han kan dribbla, skjuta och är snabb men måste lära sig att fotboll även handlar om psykologi. Man får inte ge upp så lätt även om det inte går ens väg ibland. Han är 18 år ung och har framtiden för sig. Hans favoritspelare är ingen mindre än Udineses levande legend Antonio Di Natale.

Steves favoritposition är toppen av isberget, alltså forward för dem som inte riktigt fattar ” svenska”. Vi har en hel del tröga människor i laget. Hans förväntningar i år är att gå upp till division 4.

Steve som föresten har en tvilling vid namnet Sarmad är en spelare som bara kan utvecklas i positiv riktning ifall han kombinerar hjärnan med egenskaperna han besitter. Vi avaktar med förväntan och hoppas han hjälper oss i vår riktning mot 4:an. Favoritmaten är kebab föga överraskande.

 

Lycka till och kämpa hårt.

På återhörande Murre!!