Stor missräkning!

Assyriska Utd Vs Gunners 1-1

Mål: Ninos Chabo

– För oss känns det givetvis som en förlust och onödigt poängtapp med tanke på att vi har hela matchen och skapar tillräckligt med chanser, sammanfattar  tränaren Ajindi

– Många baklängesmål har kommit på fasta situationer mot just Gunners genom åren och idag blev det lika så trots att man innan matchen varnade killarna om Gunners fasta och extra markering på Olof Gutestam, konstaterar Johan Baresso.

Det negativa kroppsspråket hos spelarna gick nästan att ta på innan och under matchen och ingen tog jobbet på allvar, Inledning av matchen blev ganska sömnig och slarvig och endast Ninmar Baresso blixtrade till med några fina crossbollar.  Efter att Gunners stjärna Olof Guterstam gjorde 0-1 på fast situation som vaknade Assyriska Utd till och Matchen blixtrade till på allvar först efter en halvtimmes spel med Gabriel Rhawi Nick på en inlägg av Enkido som fick Gunners målvakt att sträcka ut i hela sin fulla längd.  Rhawi stod för de få av hemmalagets chanser och på egen hand började han sysselsätta Gunners och just på ett distans skott av Rhawi kunde Ninos Chabo peta in returen till 1-1

Assyriska rullade upp bortalaget gång på gång men bollen hittade aldrig rätt adress i straffområdet, Chanser radades upp på löpande band men Gunners målvakt växte ut till en vägg mellan stolparna och matchen slutade 1-1 och det kan vi säga är en stor missräkning från vår sida.

– Vi trodde nog ändå att vi kunde vara med i toppen, säger klubbens sportmager Eric Debasso, utan att vilja lägga onödig press på spelare eller ledare.

Matchens Ishtars: *** Gabriel Rhawi ** Leandro Gomez * Enkido Awrohum