Tredje raka seger !

1:a halvlek
Mälarhöjden tar tag i taktpinnen direkt i matchstarten. Man håller ett riktigt bra tempo och pressar United till misstag vilket leder till att man redan efter 7spelade minuter har tar Mälarhöjden ledningen av deras duktige kapet Blomqvist som drar till ett brasse skott från 36m i krysset,  Mälarhöjden forsätter att pressa oss i 25min och hinner skapa två – tre riktigt vassa chanser men Fadi Elias gör strålande räddningar. Först efter att Nino Baresso snyggt krossat bollen ut till Theo ute på högerkanten som sedan hittat in med ett inlägg till en framrusande Gauthier som nickar in Kvitteringen 1-1 i 27:e min.  Sedan Jämnas spelet ut och Utd tar över mer av matchbilden och målchanser hinner skakas fram i slutet på första halvlek.

Halvtid

2:a halvlek
Mälarhöjden fortsätter som den första halvleken med mycket press. Dock va United tvugna satsa framåt och vågar sig något högre upp i banan. Något som hjälper föga utan istället kan Mälarhöjden i 55min komma på ett par fina omställningar. Efter 10 minuter in i andra halvleken har Mälarhöjden spelat sig till två 100 procentiga lägen men bollen vill bara inte in, efter det blir Utd´s spelövertag större och vi får ordentligt grepp om matchbilden.

I minut 70 Bombar Theo in bollen i nättaket efter hörna som nickades bort av Mälarhöjden 1-2 va ett faktum. Kort därpå fick den pigge inhopparen  Johannes Khano gör sitt första mål för i år då han snyggt blev framspelad av Gauthier. United får flera chanser att punktera matchen man ineffektiva och den skärpan saknas i avsluten. Mot slutet av matchen började offensiv att mattas av för att istället bevaka ledningen. Mälarhöjden går för en slutforcering men utan att skapa några större farligheter men får dock in en reducering till 2-3 men bara någon minut efter sliter sig Johannes Khano loss till ett friläge och får med sig en straff som rutinerade Cansu kliver fram och förvaltar till 2-4. UNITED håller undan och vinner. Slutet gott, allting gott!

 

Mälarhöjden vs Assyriska Utd 2-4

Mål: Gauthier(Theo), Theo ,Khano (Gauthier), Cansu (Str)

Ishtars
*** Fadi Elias
** Ornamo Chabo
* Gauthier