Vi sätter krokben på oss själva , onödig förlust!

Jag tar bort den förra rubriken eftersom jag anser inte att vi snubblade, vi satte ut ett krokben på oss själva kändes det som. Det tar faktiskt emot mig att skriva en matchrapport speciellt när bilresan tilbax efter en förlust i Katrineholm inte är den bästa upplevelsen och inte nog med det åt vi den sämsta pizzan i den konstigaste pizzerian och såg Assyriska förlora mot sköna gröna Ljungskile på den konstigaste tv:n med den konstigaste hattrickskytten genom tiderna, Kevin ”The Fucking Man” Pavey.

Det är många grejer jag kan kritisera och många individers sätt att bete sig på bara försämrar våra chanser att avancera till 4:an. Men jag låter bli att kapa någon, jag hörde mycket och såg ännu mer på plan. Själv spelade jag ca 10 minuter i en bortamatch som tar bort halva dagen vilket gör det ännu mer frustrerande att se unga, friska och tränade killar göra bort sig mentalt med en inställning som var undermålig, både till matchen och till varandra.

Matchen i sig kan beskrivas kort, vi tog ledningen på en genial passning från Toni till Asshuri, dem kvitterade inte lika genialt på en försvarsmiss, vi tog ledningen genialt genom Albertos och släppte den lika enkelt igen pga dåligt försvarsspel, dem får ju 4 returer för guds skull. 3-2 kom också sjukt nog när vi har bollen vid inkast, på nått konstigt sätt kommer dem fria och rullar in 3:an. Vi hade faktiskt lite otur med våra chanser Asshuri kunde sätta nått läge till och domaren missade en solklar hands i straffområdet, samt att Albert som dribblade sig fri missade med fel fot. Machen innehöll även 2 röda kort därav vår var bland dem onödigaste någonsin, man kan förstå att domarna vill stävja svordommar men inte genom att visa ut spelare på ett ögonblick och speciellt inte när svordommen inte är riktad mot någon specifik utan mer eller mindre ett uttryck för ilska tex fan eller jävlar vilken miss. Men men men, nu är reglerna sånna och det är bara att anpassa sig efter dem.

Alla som känner som jag gör efter denna match kommer jag att kunna se nu under veckan. Serien är öppen men att tappa sånna matcher ger oss mindre marginaler att jobba på när några ska bort på semester eller är borta pga jobb.

Egentligen ska jag inte nämna kanoner men man måste alltid hitta positivt i det negativa.

KANON

1. Chris och Asshuris inställning.

2. Tonis passning

KALKON

1. Mycket, alla känner nog själva vad som krävs för att avslutningsfesten någon gång i Oktober ska bli något att hurra över.

Notis: Min föredetta anfallspartner gjorde 2 nya mål med Bettan i helgen.

 

På återseende och hörande

Mvh Murre ” Assisterande”