Vi tackar Galacticon Andreas ”Ante” Ngoma!

Det är med sorg jag skriver detta tackbrev! Inför denna säsong har en av våra absolut bästa spelare sedan klubben grundades tackat för sig och väljer att satsa på jobbet i kombination med spel i en lägre division. Ante som spelat mot klubben fick ögonen på sig tidigt, sen när det stod sig klart att han nu skulle bli en lagkamrat blev vi oerhört glada. Hans säsonger hos oss blev jätteroliga. Att ha Ante som lagkamrat är nog det ultimata. En duktig fotbollsspelare men en ännu bättre lagkamrat. Ställde alltid upp och gav allt på plan, klagade aldrig och lyfte upp sin omgivning.

”Han är absolut den bästa!

– många duktiga spelare har kommit och gått men ingen har gjort det avtryck som Ngoma, han är helt enkelt den bästa vi har haft på och utanför plan!går inte att ersätta och han är en perfekt förebild för fotbollen samt en god människa, säger sportchefen Pier Rani Baresso.

Vi minns hans drömmål mot IK Tun och Atletico Sthlm samt energin han sprudlade som lagkapten. Tystlåten men ändå målmedveten. Antes karaktär passar perfekt mallen för ett fotbollsproffs. Hade han satsat ännu mer hade han säkert spelat i minst superettan om inte mer.

Styrelsen och jag som lagkamrat tackar Ante för sin tid i Assyriska United och vi hoppas på ett kärt återseende inom snar framtid. Det börjar svänga uppåt för Man Utd bror!!

H/ M7 och Styrelsen