Viktig vinst i återstarten

Assyriska Utd vs Segeltorp if 3-1 (1-1)
Mål: Chabo, Jonathan, Boyaci
Ass: boyaci, boyaci, Jonathan

ASSYRISKA UTD tog emot Segeltorp på Brunna IP i återstarten, Hemmalaget hade revansch att utkräva för det förra mötet som slutade med Segeltorp-seger 6-1.

Det börjar spelmässigt bra för Segeltorp men det är hemmalaget som skapar fler chanser, redan efter  10 min  kunde Boycai frispela Ninos Chabo som lobbade in 1-0. Segeltorp spelade med hög intensitet och metodiskt spelide och höll bollen längs gräset markant mycket mer än Hemmalaget.

I den 20:e minuten skapar Segeltorp sin första riktigt bra chans när man kommer ensam med målvakten som dock gör sig stor och avslutet går utanför. Ett par minuter senare sätter Segeltorp 1-1 och tar över matchbilden med väldigt fin fotboll.

United startar den andra halvleken som ett nytt lag och redan i den 53:de minuten kommer lednings målet på en hörna som nickas in distinkt, 10min senare kommer även spiken i kistan då Boycai nickar in 3-1 på fantastik inlägg av Jonathan.

I slutet på matchen blir det stora ytor bakom Segeltorps backlinje och våra Chanserna avlöser varandra .

På onsdag Spelar vi  ännu en extrem viktig match mot bottenlaget Mälarahöjden som höll på att skrälla mot serieledarna förra omgången, vi hoppas givetvis att killarna inte underskattar Mälarhöjden och kan finna energi att göra ett gediget jobb.

 

Ishtars
*** Alexander Boyaci
** Dilmon Asmar
* Jonathan Theo Paduda