Yousef Yousef Kritar på!

Mittfältaren Yousef Yousef, 24, Skriver på för 2019 . Yousef har tillhört  Assyriska FF i Superettan, Husqvarana i div1 , Nyköping biss i div 1 och Sfk i div 1.

Yousef är en teknisk central/kantspelare med en känslig vänsterfot och han har tre säsonger i Assyriska FF bakom sig. 2015 avslutade han i seriesegrande Huskvarna FF i division 1 södra, 2016 var Yousef starkt bidragande med rädda Nyköpings div1 kontrakt. 2017 Åkte Yousef på en knäskada som har hållit honom borta i 2 säsonger.  

  • Yousef har en fantastisk teknik och bra balans och en riktigt bra vänsterfot med internationell spelstil. Han kommer att  dominera serien om vi kan hålla honom frisk., Jag är övertygad om att Yousef idag hade varit en spelare för yttersta eliten om han inte skadade sig när han va som bäst. Jag kan bara be till högre makter att Yousef får en chans till utan att några skador kommer i vägen. Tränarens tuffa uppgift är ständigt hålla Yousef i skick med rätt tränings mängd och smart matchande så killen får en chans att bygga upp sig till 95min matcher – säger Sportchefen Pier Rani Baresso