Årets Första Förlust!

Rönninge vs Assyriska United 4-2 (2-1)

Mål : Obi Etie, Sleyman Esso (Str)

Årets första förlust kom självklart mot laget som hade startat årets div4 sämst!, Med sämsta tänkbara förberedelser under veckan kunde vi egentligen inte väntat oss ngt annat.

Matchen började med sämsta tänkbara start med 1-0 direkt efter 20 sekunder efter avspark lyckades vår för dagen vänster back Hani al Taro fumla bort bollen till en Rönninge spelare som slog en passning i djupled in i vår straffområde och deras högerytter kunde pressa in bollen i mål.

efter 10-15 min spel vaknade vi till en ngt och vi började jobba in oss i matchen och kvitteringen skulle komma snyggt av Obie Etie som va en av få som visade glöd idag!

2-1 till Rönninge är en skänk från ovan då en rätt så ofarlig inlägg slank mellan händerna på Casper och de kunde peta in bollen på målinjen efter att bollen tagit på insidan av stolpen.

Halvtid 2-1

en usel halvlek på naturgräs, många tunga ben, få som visade karaktär!

Peter Churchill skiftade om lite i halvtid och laget såg betydligt piggare inledningsvis av andra halvlek och mer eller mindre direkt efter avspark va vi nära kvittering på både halvchanser och friläge.

Vi rann igenom Rönninges försvar några ggr och tillslut fick vi även straff när Johannes blev nersparkad i ett friläge.

Sleyman Esso satte straffen säkert i nät!  Nu trodde alla på att vändningen skulle komma men istället utvecklar sig matchen till en ren katastrof, uppgivet, och taktisk strejk! Spelaren glömde bort både taktik,riktlinjer, karaktär och spelarna fick för sig att spela med högförsvar!….

Rönninge sticker upp och kontrar in både 3-2 och 4-2 då är matchen slut!

[yt4wp-video video_id=”s0CQNT5lYxU”]

Dagens Ishtars : *** Sleyman Esso ** Dario Florez * Obi Etie