Assyriska UIK- Västerhaninge 2-2

Det var en vacker Lördagseftermiddag och det betyder ja att nu syns vi på Lördag som stryktipset reklamen brukar låta. Jag tycker det är en av dem bästa känslorna den förmedlar. Ett gäng som tippar, träffas och äter TILLSAMMANS. En grej man ser fram emot hela arbetsveckan.

Ibland vinner man och ibland torskar man men man gör det tillsammans och man vet att man laddat på riktigt. Den känslan vill jag även känna inför våra matcher. I Lördags sågs vi men inte samma tid, i Lördags spelade vi men inte tillsammans, i Lördags vann vi inte, vi missade på 3 garderingar. Förberedelse 1x, inställning 1 2 och sammarbete x2.

Jag har aldrig under mina fotbollsår varit med om en så dålig matchförberedelse. Om inte dem yngre har viljan att vinna, visa fram fötterna och slås om en plats i rampljuset, vem annars ska göra det??

Det finns mycket mer detaljer jag vill ta upp men låter bli. Det jag med all säkerhet vet är att dem som offrar familjetid, lägger om sin arbetsschema och jagar intäkter för att få ihop till nytt material förtjänar lite mer hjälp och dedikation av dem andra.

Själva matchen i sig började lika illa som förberedelserna, en sömnig backlinje som spelar fel bakåt och vips 0-1 redan efter någon minut. Efter det tog vi kontrollen spelmässigt och kvitterade också rättvist till 1-1, Murre med sina patenterade dribblingar och en framspelning till Sigge som satte bollen i nät distinkt. Efter målet radade vi upp chanser på löpande band. Skott utifrån varvades med några frilägen.Dock skulle bortalaget ännu en gång göra mål på ett misstag av backlinjen, deras forward snappade upp ett missförstånd och tryckte till elegant med en lobbvolley bakom Daniel.  Halvtidsvila och 1-2 på resultattavlan. Andra halvlek fortsatte i samma stil med oss som bollförande lag. Västerhaninge kontrade dock och var farliga i sina omställningar. Vi lyckades kvittera med 25 minuter kvar av matchen genom Isa Duman men orkade inte vända på steken. Chanser saknades dock inte men den där riktiga pressen som vi brukar etablera fanns inte idag.

Godkända: Isa, Ante, Murre, Daniel, Yacoub, Hani, Mamadou.

 

Kanon

1. Rani fick en dotter igår, grattis. Ändå gör han allt för laget…..tid är en bristvara, respekt borde alla ha om inte för andra åtminstånde för sig själva.

Kalkoner

1. Uppvärmningen, förberedelserna, samlingen, matchdräkterna ( vi får inte spela en match till med dem).

2. Spelare som lämnar matchen när dem blir utbytta, där kommer respekten in igen.

3. Mentaliteten, jag har varit med om mycket men aldrig sett så många mentalt svaga samlade på en och samma plats. Herregud antingen så bokar jag in laget hos Tony Sopranos psykolog eller så måste ni själva göra något snabbt!!!!!!!

 

På återseende och hörande/ M 7