Atletico Sthlm- Assyriska United 4-7

Inleder med att såga laget för matchen mot Farsta, orkade inte ens skriva om den för att det var så uselt spel och uppladning.

Allt som kunde gå fel gick fel den matchen, straff, ”självmål”, och en boll som inte var inne dömdes för mål. Jag reflekterar även kring hur många straffar vi fått mot oss genom åren och inte verkar trenden ändras i år. 2 straffar på 4 matcher redan?? När vi ska få straff om vi ens får då måste vår spelare kapas med dobbarna mot halsstrupen.
Men men, nu återgår vi till gårdagens kvällsmatch.

För motståndet stod Atletico Sthlm och all frustration mot Farsta fick dem känna, trots att vi fick spela med röda tröjor. Vi spelade stundtals väldigt bra bortsett från vissa delar av matchen då vi inte gav hundra, agerade lojt och egoistiskt. Kanske för att det redan stod 1-6, men jag har sett samma tendens tidigare då vid ställningar som 1-1 eller 1-2 osv. Detta måste vi ändra för att bli det där topplaget rakt igenom. Vi har kvalitén och ledningen men måste jaga bort andarna i skallen. Det är en boll, en plan och 11 motståndare…enkelt!!

Vi formade nästan samma elva och kontraollerade matchen från start, 0-1 kom välförtjänt på en hörna, målnickare Ninos. Zlatan och chippen laddade med korv på Ikea..verkar ha hjälpt!!

Hur 1-1 kom till kan bara gudarna veta, ett skott som till synes verkade flyga 100 meter över staketet stoppades av luften och landade precis på fötterna hos en Atletico spelare som i sin tur passade till en anna fristående kollega,, vips 1-1. Bland de konstigaste situationerna jag sett under min långa fotbollskarriär.

Vi studsade dock ganska snabbt tillbaka, Badro ”Dagozi” hoppade in istället för Milad ”Kroppen” som måste jobba på dem där andarna som spökar där uppe, klappade till en riktig kanon i krysset redan efter 40 sekunder på plan. Taktik undrade tränarna? Och skrattade.

1-3 kom av bara farten, Ante sprang igenom på pass av Musse ”Avdankad Alkis och tjock” och passade i sin tur till ”Marinara” Marino som satte målet i öppen bur.. Mycket fint anfall.

Halvtid och ledning…glada miner?? Glöm det, vi fick istället en borste i huvet, i alla fall lite plastsplitter och skäll.

Vi agerade tafatt i vissa situationer och kanske för att inte vi skulle vara nöjda och släppa på gasen. Hur som helst så gick det hem hos dem flesta.

Tempot höjdes och Bale , förlåt Chris Mourad löpte som en tjur som precis blivit stucket av ett bi gång på gång och hittade fint till Ninos igen som som satte sitt andra, hans tredje kom också ganska snabbt då på pass av Josef Badro. Musse stänkte dit 6:an med ytterligare en kanon.

Sen började vår egen show,vi vill alltid krydda lite extra. Vi slutade spela, började dribbla och sluta kriga. Dem fick 3 billiga mål som kanske en frisk Charlie hade tagit. Hoppas han blir hel till nästa match. Att vi fick en man utvisad trots en ledning med 1-6 har jag också svårt att begripa. Snart måste vi hyra in en woodokonsult så att vi driver bort dessa andar för gott. Efter utvisningen blev det en tråkig transportsträcka istället för en rolig målskillnadshistoria. Vi gör även ett 7:e mål ( Badro) men det kunde bli fler, det borde bli fler.

Men en vinst är ändå alltid en vinst och 3 poäng smakar bra trots dålig kryddning. Vi säger även tack till Dalaparken för maten kl 23.00. Rani, jaga honom för sponsring nu!!!

Att ta med till nästa vecka:
1. Målen
2. Johan köp nya västar och flaskor
3. Vårt skämt mot Rani, Chris får berätta på Måndag
4. Vi studsar tillbaka snabbt efter att ha snubblat mot Farsta.
5. Champions Leauge är snart slut,så nu finns det inget att skylla på längre förutom broöppning för vissa.

Hela truppen ska ha cred för insatsen.

Vi ses på måndag…..förseten Marino förklarade vad snapshot var???, tiden går snabbt grabbar…njut och förvalta den!!

H/ M7

Atl.Sthlm vs. A.United 4-7(1-3)

Mål: Chabo ( Milad ), Badro ( Christ ), Marino ( Ngoma ), Chabo ( Marino ), Chabo ( Christ ), Marcelo ( Chabo ), Badro ( Christ )

Ishtars: * * * Marcelo Hernandez * * Ninos Chabo * Marino Malaki

Publik: 11