Resultat 1-1 Vattensjuk fotbollsplan!

En match som ville skjutas upp och kanske borde göras men många omständigheter som semestrar, många lag i Södertälje och för få fotbollsplaner, EM och Assyriskamatcher  samt ett tight spelchema gjorde så att matchen ändå spelades.

Plan var vattensjuk med stora bulor, hur det gick till kan bara gudarna besvara. Vi kom till matchen med många avbräck, Albert, Nisse, Issa och Zozo var borta menvi borde kanske ändå kamma hem 3 poäng. Matchen i sig var ganska jämn undantaget sista 10 då vi pressade på bra och missade en nick på mållinjen i exakt sista sekund. Dilmon kunde bli hjälte..han kanske hade hunnit om han tog i på träningarna. ??

Poängtappet berodde enligt mig på 2 faktorer, 1. underskattning ( många kollar på tabellen som i sånn serier inte säger ett skit) , Nyköping är ett bra lag. 2. Anfallsspelet var mer eller mindre obefíntligt stora delar av 90 minuter.

1 poäng är kanske ändå godkännt men det som grämer mig att detta var en stor chans att dela på  1:a platsen innan uppehållet. Hur som helst dags att ta nya tag och ladda batterierna inför matchen mot Valla som också kommer spelas på konstgräs. Vågar jag skriva fördel??

Se till att komma hungriga och vinna för att se till att helgen blir skön, en vinst i en kvällsmatch med öl och midsommarafton nån dag efter är inte fel.

Grabbar, det börjar kännas pinsamt att motivera er till att bli motiverade, så snälla motivera er själva så att jag slipper bli motiverad att motivera er igen. Därmed basta….!!

 

Mvh Murre