Bra slagläge inför hösten !

Nu har United skaffat sig ett bra slagläge inför hösten och jag hoppas på att få se hungriga vargar under hösten som vågar lite mer i sitt spel.

Ett  problem är att truppen är en redan väldigt tunn trupp tunnats ur ytterligare då både Tony Isac och Sargon Aphram lämnat för S-bois & Södertälje FK under pågående säsong.

Allt är dock inte negativt, och negativ är jag bara för att jag känner att det här United-laget kan så mycket bättre än vad de visat hittills under 2012 i mina ögon har vi mest kvalitet bland alla Södertälje lag givitvis menar efter Assyriska FF och Syrianska SK.

Positivt är såklart att, trots det stundtals knackiga spelet, är United Faktiskt  med i toppen av tabellen och mycket väl kan slåss om seriesegern under hösten. En av anledningarna till att så är fallet heter Albert Krasniqi och Hedro Chabo som under året övertygat stort, Att spela med Albert är som att gå i skolan igen man lär sig ngt nytt hela tiden! en sann geni på plan!

Två andra utropstecken är Fadi Amir som verkar vara i bättre form än någonsin och  mittbacken Morris Afram som kom till United i slutet på våren har växt ut till en klippa i United och varit mycket viktig både bakåt och framåt under slutet på våren vårsäsongen.

Två andra Önskningar är att Isa Duman blir frisk snart och att han sätter igång sin fusionkraftverk plan istället för i rehab! Önskan nr två är att mr.Ngoma jordnärmaste galacticon jag har träffat väljer att satsa på fotbollen helhjärtat snart! inom 2-3 år troligen en etablerad superettan spelare minst!

Match mot Valla IF

Samling i Geneta kl 12.00 på Lördag

Endast spelare med tränings närvaro blir kallade!

Kallelse sker via sms under fredagen!

/ Sportchefen
ps. tredje önskning självklart är att skadade & opererade spelarn ska snart blir friska, vi saknar er Bröderna Al Taro, Daniel Ilch, Ninos Assuri, Johan Ishak, CHRIS ÖNDER, MAGNUS RUDEN, Johan Baresso, Victor esa, och alla ni jag har glömt att skriva om!