Colombianen Dario Florez Ansluter !

Vi Välkomnnar Dario Florez till Assyriska United 2015, ett stark & kompetent nyförvärv som håller en hög nivå. Efter 3,5 år i Gröndals IK har Dario Florez bestämt sig för att gå vidare till Assyriska United, när AU kom med ett förslag som passade Darios levnadssituation väldigt bra kunde han inte tacka nej utan bestämde sig, efter en tids funderande och några test träningar tackade Dario ja till vårat erbjudande.

Rani Sportchefen om Dario

– i två år har jag försökt få över Dario till oss!, nu när tiden va mogen kunde vi hitta gemensamma punkter som gynnar både oss som klubb och han som spelare. Dario har under sin tid i Gröndal varit en mkt uppskattat spelare och varit deras stora stjärna .

Jag minns första gången jag såg Dario i en träningsmatch mot oss 2013 en match som vi vann med 4-1 och jag kunde inte skaka loss vad vi fick erfara, Dario spelade centralt den matchen och han va strålande på alla sätt och vis han sysselsatte oss med både finess och stor variation i rörlighet. Ja den matchen va han magisk! Med Dario får vi en ny dimension i vår offensiv, han kan både spela på kant och centralt. Dario är en väldigt kreativ spelare med goda fötter! och det bästa av allt att DARIO FLOREZ är en underbar karatär på plan och utanförplan! jag kan inte vara mer nöjd just nu, säger Pier Rani Baresso

 – Jag är glad för att få komma till United och det är kul att få träffa nya lagkamrater, jag har gjort några träningar och jag har kommit in bra i gruppen, Laget håller på att byggas och det finns duktiga killar här! det har varit bra fart i gruppen.
Jag hoppas kunna bidra till laget och gruppen så att vi kan slåss i toppen av serien, säger en glad Dario!
Dario FlorezDario har spelat i Gröndal sedan höstsäsongen -11 och det har hittillsvarit den enda klubben han representerat i Sverige.

/ Redaktionen