Den galna premiären!

Div4 sthlm bjöd på en av de galnaste och mest osannolika premiärmatcherna i distriktets historia.

En match som innehöll dramatik på alla plan allt från att belysningen slocknade i 82min, massor av mål, konstiga domslut, missade utvisningar,

Vi var i ledning med 3-4 när det återstod sekunder av matchen. Då klev HSK Tommy Salminen fram och skarvade in 4-4 i matchens sista millisekund.

 

Bortapremiären mot Hägerstens sk i Hägersten blev en dramatisk historia.

Efter ett till synes hopplöst underläge, 1-0 efter redan 6 minuter, kunde Ninmar Baresso förvalta en straff  som Kristian Ibrahim ordnat fram.

 4-4 efter kämpamatch

målsskytten Isaac Barjakob spelade fram i 23:de minuten sin Anfall kollega Gauthier som gjorde 1-2 på nära håll efter fin solo prestation av Barjakob och våra anfallare med Gauthier och Barjakob tillhörde frontfigurerna i matchen.-

Matchen på Hägerstens IP blev knallhård och jämn.

Ännu dystrare blev det i 31:de minuten när Hägersten kvitterar med ett drömmål i krysset, men Kristian Ibrahim som för dagen låg bakom mycket i anfallsväg ville annat och kunde med en fin framspelning i djupled hitta en fri Baryakob som inte gjorde något misstag och placerade in 2-3 drygt 2 minuter senare.

Strax före paus jobbade sig jätteduktige Kristian Ibrahim fram och drog till med sin vänster i 42 min och så när att han utökade ledningen men ribban stod i vägen!

I andra halvlek tvingades Fadi Elias till en jätteräddning redan efter 2 minuter och sedan radade hemmalaget lite halvchanser, men tur och skicklighet höll målet fritt. Men i 56min kunde Hägersten kvittera för andra gången på en hörna till 3-3 och kort därefter fick vi en Hörna som Kristian Ibrahim slog perfekt och hittade en Alex Cecar som distinkt nickade in lednings målet 3-4. När 25 minuter återstod skulle Hägerstens Tommy Salminen visas ut med sitt andra gula kort då han varandes i första halvlek, men en domarmiss då de inte antecknade första varningen medförde lite kalabalik och tjafs på planen och Hsk spelaren Tommy Salminen själv va på väg ut från planen blev lite ställd när det röda kortet inte kom ut. 10 min senare får vår vänsterback Smedro Younan sitt andra gula kort och vi skulle få slita sista kvarten.  Med bara sju minuter kvar Slocknade belysningen på Ip och matchen avbröts i ca 15 min.

Väl ute på plan igen intsruerade Domartrion att 10 minuter plus 5 minuters tillägg skulle spelas.

96 min:  En 20 skunder kvar lyckades HSK rutinerat ordna en frispark från halvplan som lyftes in i smeten. Bollen touchade om inte Tommy Salminen som skulle visas ut och 4-4 va ett faktum och härliga glädjescener i HSK fick man bevittna, på avspark blåste domaren av.

Strax efteråt gick slutsignalen och det var besvikna bortaspelare och desto gladare HSK-are.

Segersången va bortblåst i det minimala omklädningsrummet. Det oavgjorda resultatet kändes som en förlust.

Alla gjorde en jätte insats och detta tar vi med oss i fortsättningen.

Dagens ishtars:
*** Isa Baryakob
** Gotie
* Kristian Ibrahim