Efterlängtad Seger !

Idag kom äntligen säsongen första seger.
Efter att vi tidigare fått med oss fem raka förlust matcher fick nu hålla hela vägen till seger.
Det var givetvis ett glatt gäng som kom in i omklädningsrummet efter matchen.

En match där vi i första halvlek styrde spelet och skapade så pass många målchanser att vi borde gått i halvtid vila 0-3  men som tidigare matcher tillåter vi motståndet att göra mål på våra egna misstag  och så skulle det bli denna match också Vändelsö gör båda sina mål på individuella misstag i backlinjen som vi skänker till dem.

Hem kommen Yakop Derghazarian från College Kvitterade  till 1-1 med ett nickmål på fin inslagen variant av Ninmar Baresso.

Vår Il’grande Maximus Gauthier hann oxå kvittera till 2-2 när han sprang sig fri på fin framskarvning av Cecar.

Första Halvlekens behållning är pånyttfödde Ninmar Baresso NBShow är tillbaka på allvar som han sprang och jobbade över stora ytor kombinerat med smarta väggspel tekniska finesser, va en fröjd för ögat, synd att han va tvungen att kliva ut av säkerhets skäl.

andra halvlek.
Desto längre matchen led så lyckades Vändelsö ta över spelet mer och mer, Fadi Elias klev fram som en matchvinnare med flera kvalificerade räddningar när Vändelsö tryckte på.

Avbytarna Chabo´s bakom seger målet! på en av våra kontringar runt min 78 hittade Cansu en fin cross till Ninos Chabo som mycket fint tog ner bollen med bröstet i fart och kunde skapa sig friläge med snävvinkel och tog ett hårt avslut vid första stolpen och Målvakten kunde inget annat än släppa retur som Hedro Chabo kunde raka in !

I slutet blev vi rädda om ledningen, slog mest ifrån oss bollen och fick försvara mycket.
Känslan är då att vi har matchen men Vändelsö vägrar ge sig ,de sista minutrarna på matchen präglas av mycket kamp, tjafs, varningar.
Vi lyckas försvarva oss hela vägen ut och säsongens första seger var ett faktum.

 

Vändelsö vs Assyriska Utd 2-3 (2-2)

mål: Yacop Dighzarian (Ninmar Baresso), Ghauthier(Alex Cecar), Hedro Chabo

Dagens ishtars: *** Gauthier ** Alex Cecar * Assur Oyal

extra * Ninmar Baresso, * Fadi Elias