Fler ögon på fortsättningen!

Det är med stort intresse och nyfikenhet vi kickar igång 2:a halvan av säsongen. 3 nya värvningar varav 2 före detta elitspelare på hög nivå. Marcus Törnstrand, Charles Sampson och Moriera. Läser man Makkans meriter blir man helt lyrisk. Tänker man tillbaka några år var det inte länge sen flera i vår trupp satt på läktaren och tittade på när Charles duellerade i mitten mot Abbe Barsom i slaget om Södertälje.

I och med dessa värvningar blandat med bra resultat första halvan av serien så har det ekat rejält ute i fotbollssverige. Meddelanden, telefonsamtal och artiklar har duggat tätt. Det här känns riktigt bra men man ska icke förglömma att det är som lag man vinner till slut. Därför måste alla nu öka sin kapacitet ett snäpp till.

Träningarna har börjat och det är viktigt att samtliga tar sitt ansvar och kör på ordentligt. Snart anländer också Erki och Gabbe från sin semester. Känslan av en full trupp ökar bara vinnarkulturen.

Vi har gjort det bra hittills och vill inte släppa taktpinnen.

Lite tankar om det som händer: Kul att vi nu har 2 tränare med olika synvinklar, roligt att en kille som Charles känner sig hemma hos oss, när Marcus kommer igång fysiskt blir han ett monster…blir det nytt kontrakt i den nivå du spelat på tidigare!! Ja då har du en egen klack vart du än spelar. På villkoren att vi vinner serien, 🙂 !!

Moriera, brassen som helst vill glömma detta VM som varit och kämpa till sig en plats. Han verkar skön.

Extra tack till ”sportchefen” som han älskar att bli kallad för det fina jobbet, nu är det också på tiden att du syns på träningarna också. Det enda vi saknar är en matrialare…visst börjar det bli jobbigt att tänka på vattenfalskor, nycklar och tvätta matchtröjorna. Om alla tagit lite ansvar så hade det inte märkts…så börja ta ansvar.

I fotbollen svänger det snabbt ( gäller att ha den mentala biten i hamn), kolla bara på Mattias Genc, från att vara iskall till att få mig att börja heja på Assyriska igen. Föresten, även han kommer från Genetas gårdar. Grattis till ”comebacken”.

Jag vill avsluta med att säga, varmt välkomna Mackan, Charlie och Moriera och till er alla andra visa vart skåpet ska stå, när jag blir 40 vill jag heja på er från läktaren med en kall öl i handen. Många har kunskapen och åldern inne. Gör oss stolta och få dem stora lagen att jaga er, för en sak är säker, det kommer vara fler ögon på oss i fortsättningen.

Läs mer om oss på

Fotbollstransfer

Fotbollz.se

länstidningen LT.se

Med vänlig hälsning/ Ingen mindre än legenden 7.