Förlust i premiären

Årets första match slutade som bekant med en 0-3 förlust. Hemmaplan?? Det känndes inte som det,vi måste börja spela på fältet igen. På nått sätt känns det mer logiskt att hemma ska vara hemma på fältet och inte borta vid nån konstig gräsmatta bakom Malaks Grill. Mattan har säkert tagit stryk av all argile lukt. Men det är inte så att jag skyller ifrån mig förlusten på mattan, det var lika för båda lagen, bara att det känns mer hemma i Geneta.

Matchen i sig började ganska trevande sen tog Serbia lite övertag sepeciellt på fasta situationer. Allt dem fick gav vi bort. Till och med frisparken som ledde till 0-1 målet. En mycket onödig frispark, på gränsen till dum. En situation som inte ens var farlig blev till ett läge som förvaltades på ett utmärkt sätt. Ett sömnigt och lojt försvar såg bollen turligt smita in bakom Danne i mål.

Serbia blev efter målet lite bekväma men fortsatte att enkelt avväpna våra spelare, äh va fan vi lyckades mer eller mindre avväpna oss själva. Jag tror inte ens att vi passade rätt mer än 10 ggr. Många klagade på bollen? men återigen är det samma som gäller för båda lagen.

Det enda vi skapade i första halvlek var en nick av Adil som touchade ribban.

Vi var helt oinspererade och loja, vi gick inte ens in i närkamperna.

2:a halvlek:  Några byten av Narsai i hopp att ända matchbilden genomfördes till andra halvan och mycket rätt ändrades bilden om inte helt ganska mycket. Vi började hålla i bollen på offensiv planhalva och kom upp med folk gång på gång. Några halvchenser skapades direkt och inspel som borde resultera i mer om dem gick rätt. Känslan va faktiskt att nu kommer vi att kvittera.

Men så mitt i försöket att komma in så gick vi ut genom bakdörren och in till omklädningsrummet rent mentalt. En enda felpassning från Adil som NOTERA är forward gick rakt igenom hela mittfältet och till en spelare i Serbia som drog på ett långskott som målvakten borde tagit. 0-2 och ridå. Tredje målet avslutade premiären med några minuter kvar att spela.

Analays: Var det något som gick rätt första 45 minuterna? Okej Alberts passning till Adils nick men inget annat. Det måste vara den sämsta halvleken jag sett United prestera och då räknar jag in div 7 med farbor Ferit och Aboud som mittfältsstrateger. Andra halvlek höjde vi oss ett snäpp men kvalitén spelare till spelare skiljer sig för att anstormningen ska bli längre och bättre. Serbia gjorde det dem skulle  och följde sin plan till punkt och pricka.

Jag ska inte hänga ut någon eller hylla, man vinner och förlorar tillsammans!!!!!!

Nu väntar vi bara på att Narsai och Ninmars återkomster och hoppas på bättre tider.

Grattis till segern Serbia och för en väl genomförd match.

Mvh/ M 7