Förstärkning från AFF u21 Enlil Özmen!

Assyriska United värvar Enlil Özmen från Assyriska U21. Han är både vara kvick och fartig och kan fungera som både central/yttermittfältare .

18-årige Enlil Özmen har spenderat de senaste säsongerna i AFF u21.

– Han är en ung spelare med en stor spelskicklighet som besitter enorm talang,kvickhet och fart, säger Assyriska Uniteds Sportchef Pier Rani Baresso.

Ska hjälpa Utd att växa

Enlil kan användas både som yttermittfältare och centralmittfältare. Enligt Baresso kommer han att hjälpa Utd att växa.

– Vi får en ung spelare, en offensiv spelare med en enorm kvickhet och fart. Hans bästa egenskaper är att utmana i djupled, säger Baresso.

Hösten väntar

Enlil Özmen  har spelat flera säsonger superettans u21 serie och är en av de mer lovande u19 spelare i Assyriska FF.

Han har alltid varit en startade spelare i sina unga år och var även en start spelare i Assyriska u21 lag, Enlil har nu valt att komma till oss och hjälpa till. Enlil säger så här ”Jag är glad att jag får möjligheten att spela riktiga senior matcher, upplägget passar mig bra då jag i kombination med div4 under hösten kommer att frigöra tid för individuell träning som är planerat. Jag ska förbereda mig och växa några kilon till för att slå mig in i eliten i början av nästa år. Jag är glad nu och gillar att det även finns en del kvalitet spelare i mitt nya lag som lätt skulle kunna spela högre upp”.