IFK Tumba- Assyriska

En solig dag och en desarmerad trupp ändå förtjänade vi att vinna matchen. Inledningsvis började matchen ganska avaktande från båda håll. Det fortsatte en bit i första halvlek, sen började chanser dyka upp. Den bästa för oss missades dock på en halvmeters avstånd och tom bur.

En fin prestation av N.Y som passade bollen sidles och grundlurade hela tumbas backlinje. Avslutet blev dock inte vad någon hade tänkt sig men sånt händer.

2:a Halvlek började nästan som första slutade, ända som skiljde var att Tumba tog ledningen på ett lågt skot från ingenstans. Bollen letade sig in vid stolpen, helt otagbart.

Erki gjorde lite ändringar och vips så dominerade vi sista halvtimmen grovt. Chans efter chans radades upp. Tumba fick även en man utvisad och det stärkte bara forseringen ännu mer. Till slut kom målet, Murre som bjöd på en hel del finter längs hela plan slog in bollen, lite flipper i boxen och pang så slog Ninmar till med en fin bredsida. 1-1 var ett faktum. Några minuter innan hade även Murre snott bollen rundat målvakten men snuvades på ett mål av en glidtackling på mållinjen.

Pressen från vår sida var nu enorm och Erki ropade 3 poäng, 3 poäng. Vi skulle få en till guldchans som det brukar kallas på TV.

Efter ett inspel får Nahir bollen helt fri men lyckas slå bollen tätt över ribban. Närmare än så kan man inte komma.

1-1 och delad pott får ses som en okej utdelning om det var i början av serien..sen tänker man,, hur kunde dem vinna första matchen????

 

Formen pekar uppåt, nu måste bara alla ansluta så vi kan spela med bredare trupp.

M/7