Inför årets första Bortamatch!

Assyriska Utd

Utd lyckades efter mycket om och men få en poäng i premiären på Brunna IP. Gästerna försvarade lågt och gjorde det svårt för United att spela som de helst spelar.

Säsongens andra motståndare, Bagarmossen, är dock inte ett lag man nämner när man pratar om botten lag, speciellt inte hemma på Kärrtorps IP.

Förra säsongen borta slog vi Bagarmossen 0-4 efter att Christ, Marino och Chabo som gjorde 2mål den matchen, dock speglade inte resultatet matchbilden till 100% och Bagarmossen spelade en bra fotboll på kärrtorps Ip

I sjukstugan finner vi Ornamo Chabo (nyopererad), Dilmon Asmar(sjuk) och Leadro Gomez(baksida bristning). Med i truppen har vi väldigt starka spelare men dock väldigt få som är 100% och få träningspass i många av dem då vi haft en väldigt sjukstuga senaste månaden.
 Vi hoppas och tror inte läget ska vara så allvarligt,Killarna vet vad det handlar om och vi har gott med rutin med oss säger lagledaren Björn Widén till Assyriskaunited.se.

Veckans träningar pekar på att samma gäng får chansen idag. Ett frågetecken är dock Sleyman Esso som inte är 100 % i fysisk form.

 

Vs Bagarmossen

var? Kärrtorps IP

När? kl 20.00 fredag den 17 mars

Håll Ögon på Div4 Dribbelkung #NB11 Show som gör sin första match för iår!

/Redaktionen