Inför Vingåkers & Serie premiären

Assyriska United kliver på mot Vingåkers för årets längsta borta match och vissa killar i laget har redan börjat spekulerat om att resan är så långt bort att man troligen kommer att  passera igenom ozonlagret och irakierna i laget har varit nere på stan och förberett provisoriska pass för eventullelt tullkontroll, ingen vet hur långt bort Vingåkers ligger men alla i laget är överens om att det är långt bort…

Förväntningarna är som alltid skyhöga, målet ställt, skottvristen kalibrerad, Skottfinten intränad, Inställningen är laddat, senaste fotbollskon ingången och frisyren fixad!

Nu är det snart dags igen att snöra på sig gräs dojan, kavla upp strumporna över de slitna benskydden och erfara den pirrande känslan i magen då man beträder Sörmlands fotbollsplaner för en ny säsong i Femman!

Uniteds försäsong har inte givit några klara besked om formen, vi har förlorat 2 matcher mot AFF- A J & AFF Botkyrka, spelat kryss mot Syrianska Bois och vunnit 6 matcher. Våra Segrar under försäsongen har inte varit förkrossande på ngt vis men de har varit kontrollerande vinster och det gör det ännu svårare att på förhand bedöma hur man kommer att stå sig i upptakten på serien.

Starten på serien brukar vara avgörande på hur man genomför resterande matcher under året, därför är det extrem att vår inställning är inställd på ”kriga”.

United har i år flertalet intressanta nyförvärv några bland dessa ”Galacticon Ante Ngoma”, ”Da Bomber Johan Ishak” ”il Genio Albert Krasniqi”, ”Mr.Cool Dilmon Asmar” men har framför allt lyckats behålla den för ett lagbygge ack så viktiga stommen av hängivna spelare med ett United hjärta. Isa, Raninho, Murre, Nisse, Kigge ,Bryn, Hani & Lance.

I United har man värvat efter krav profil i år och åtminstone 2-3 av nyförvärven kommer att visa upp sig i premiären. I år är det Uniteds år och jag är övertygad om att vi är det profilstarkaste laget i sörmland med mkt fotbollsgodis i laget.

Men också i laget finns frågetecken över dagsform, matchtempo och huruvida strukturerna i laget hunnit sätta sig.

Frågetecknen är således många, gissningarna likaså, men förhoppningarna som alltid fenomenalt högt ställda. Men oberoende av väder och vind, medgång och motgång ska fotbollsklubben UNITED stå enade! Vi både vinner och förlorar som ett lag!

Bring it on , Bring the Game, mot seger!

låt oss KRIGA , låt oss göra en kyrkogård av Vingåkers , låt oss komma hem 3p till våra fanz!

United 4-ever/
R10

 

Ps. wareeeek Faaaaadi ”Tahtah tahtah”  🙂