Nisse Baresso

Gryts ka: ka, Nels, Nisse, tjaksin och nelssini…

Ja kärt barn har många namn!!!

Mittbacken Nisse tillhör det gamla gardet med en åldersnitt på 64 år. Hans shorts ser ut som dem ärvdes från Franz Beckenbaur på tidigt 70-tal och då ska vi inte nämna skorna, Copa Mondial som i och för sig tillhör dem bästa skorna genom tiderna men ändå,, kan ni tänka er Nisse i gula eller vita Nike Vapor!!!

Med tanke på alla misstag han begår år efter år kanske en av lösningarna borde vara att byta skor äh kanske till och med båda fötterna.
Nu till lite positiv kritik, snubben är en man älskar att hata på fotbollsplan.
Varje gång han inte är med på träningen kan man ärligt talat sluta spela för det är inte kul att vinna mot någon annan än Nisse för hans skalle är en rikitg vinnarskalle.

Hans spelstil är tuff och oftast sjysst. Nisses starkaste sida är nog att stå rätt samt luftdueller som vi saknar myckat av i laget.
Hur som helst så mycket som vi bråkat med och klagat på honom måste jag erkänna och det gör lite ont… att vi kan inte vara utan honom…  åtminstone jag.

Och jag har en känsla att andra tycker likadant.

Vi har gjort mycket tillsammans både på och utanför plan..kan man säga.

Hans favoritspelare är Busquets i Bsarcelona och förväntningarna i år är att gå upp till fyran.

Favoritmat är motståndarna men då måste du se till att äta dem Nisse och inte tvärtom din hjärngröper ätare. ( Niporsattack) hahaha!!!

Klassiker!!!!!

 

På återseende och hörande

 

Mvh Murre