Ofokuserad United förlorade!

En match där 3p skulle vara självklart mot ett botten lag i serien blev till ngt annat!

Matchen inleddes med mkt bollinnehav för vår del och redan efter 10 min spel hade vi 3 klara lägen varav ett skott på insidan av stolpen, men en dag då många i United vaknade på fel sida hade man lite svårt med uppspelfasen från backlinjen då det va både farliga passningar in banan och passningar med fel adress! antigen för korta eller för långa!

Men ändås kändes det som att vi kontrollerade matchen och händelserna! Medan deras kanter gapade stora hål så sökte vi för mkt uppspel centralt och då gånger vi lyckades få ut bollen på kanterna blev det iallafall ngt ,  det va hörna , skott, inspel och inkast! Vi gjorde det enkelt för valla genom att spela mkt centralt och deras mittbackar vann allt mot våra forward som idag inte alls va synkade och var i stora delar av matchen urslag , Jag kan bara skylla på deras träningsnärvaron speglade deras insatsers.

0-0 i halvtid

Vi började andra halvlek i rasande tempo och rann igenom 3-4 ggr inom loppet på 5 minuter 2 frilägen och några avslut.

Valla hadde ingenting vi skapade många chanser och ofta fick Lance chanserna och han hadde inte siktet inställt idag, dessutom började vi tröttna ordentligt och valla hadde troligen medveten inte klippt gräset som va på tok för högt enligt spelreglerna och det gjorde att spelet blev svårbedömt och passningsspelet väldigt trögt men vi skyller inte på det.

Medan vi jagade lednings målet åkte vi på ofarlig kontring på vänster kanten och deras ytter slog ett inlägg mot planens andra ände och noterbart va att vi hadde 4 backar i egna straffområde och en valla forward i boxen, Bollen såg ut att rulla ut till vår inkast / inspark så vi stannade nog upp lite då men en valla spelare sprang ikapp bollen som stannade upp i höga gräset och slog ett sånt ofarligt banan inlägg där en rättvänd Fadi enkelt kunde rensa med en bredsida men oturlig som gjorde han ngt som ingen kan beskriva det blev en yttersida klack plus en sneträff och bollen rullade ut  ngr meter på en mötade valla spelare som tåpajade målet otagbart för sebbe .

Nisse är enda spelaren som kan gå med hedern i behåll.

*** Nisse

** Sebbe

* Isa

Resten får rycka upp sig och speciellt börja närvara på träningar! som man tränar spelar man…..

Att många visar dålig form är för att man inte har hållit igång.

Vi får se hur många som dyker upp tisdagen????