Rani ” Raninho” Baresso

Gode gud, rubriken borde nog ändras direkt om äns skrivas överhuvudtaget. ”Inho” står bakom teknik och finess som tex Ronaldinho, Juninho och Paulinho vilket är inget denna kusin besitter. Han borde lämna namnet till sin lillebror ”Ninmarinho” och ta namnet slitvarg/distanslöpare. För den delen även tröjan med nummer 10 borde gå till en tekniker i laget.

Men i ärlighetens namn så hade han årets assist och kanske förra årets snyggaste mål. Assisten mot Irakorna var i världsklass med en ”Rabona” som gick mellan benen på försvararen och skar igenom 2 andra försvarare till en frispelning.

Rani har kommit till åldern 31 men ser fortfarande ut som en het 23 åring med rivna jeans och trendiga skjortor. En modell och toppar listan som Sörmlands snyggaste spelare. Bara hans förberedning inför match får dem andra att halka efter.

Hans favoritspelare är Ronaldo den riktige R 9 och förväntningarna i år är att vara ett toplag som ett kollektiv och samtidigt leverera som 2010 rent individuellt. Vill också återförena trequartistan med Murre och Ninos Chabo.

Innhar positionen högerytter och föredrar Pasta ala frutti di mare som favorit. Starkaste egenskapen är fysiken där han som en gud går igenom övningar man bara sett på World Class och Friskis och Svettis privatprogram. Nån har börjat tidigt :)!!!!

 

Vi längtar med förväntan.

På återhörande Murre Kristus