Smedro Younan & Sleyman Esso Ansluter från SFK

Assyriska forsätter att bygga laget 2015 och man har förstärkt med en vänsterback och en mittfältare.

Vi kan avslöja att Sportchefen har gjort klart med vänsterbacken Smedro Younan, 20 och mittfältaren Sleyman Esso, 26.

Uniteds sportchef Pier Rani Baresso fortsätter att möblera om rejält i truppen och han berättar lite om killarna
”Sleyman Esso har bakgrund som ungdomsproffs i Frankfurts Academy där han debuterade som 16-åring. Sleyman Esso flyttade sedermera till Sverige och anslöt sig till AFF Ungdoms trupp under säsongen 2009 och spelade där i 3år, Esso flyttade därefter Bethnahrin IK och var med att spela upp laget från div4 till div1. Med Sleyman får vi en vinnare med bra karaktär och en kämpe som alltid spelar med stort hjärta” säger sportchefen !
Sleyman & Nino– Jag är glad att jag hamnat i Assyriska United och jag känner en del killar från tiden i ungdom och jag har alltid följt United i alla dessa år.  Jag gillar projektet som finns här och jag vill vara med på resan men i första hand handlar det om att vinna serien! , säger Sleyman
Sleyman Esso ihop med kusinen Ninmar Baresso 2009.

”Smedro Younan är fostrad i AFF och nådde som högst en ordinarie plats i u21 laget 2013 och 2014 värvades han till SFK i div2 där konkurrensen på vänsterbacksplatsen varit för tuff, Smedro aviserade tidigt att han va på jakt efter speltid och jag fick chansen att övertyga han att United va rätt för han. Smedro är en resolut vänsterback med fantastik karaktär som är både fysiskstark och löpstark spelare han är en spelare som alla lag vill ha i truppen, ödmjuk och lyhörd! han kommer att bidra mkt från sin vänsterback position”. Säger sportchefen Baresso.

10882243_881265925251906_3061380452848227483_n– Speltid är viktig för mig och jag behöver förtroende för att ta nästa kliv som spelare, efter några träningar med laget bestämde jag mig tidigt att det här känns rätt!  det finns många duktiga spelare i United och det är faktiskt bättre än va många tror. Jag gillar vad jag har sett hittills ! säger Smedro Younan.

 

 

 

Vi Välkomnar båda spelarna till klubben och önskar dem all lycka .

/Redaktionen