United anställer en Målvaktstränare Magnus Rudén

Vi välkomnar Magnus Rudén till ledarstaben ett kärt återseende!

Assyriska United förstärker organisationen på målvaktsidan. In kommer Magnus Ruden– Vi vill bli bättre och bättre, säger Uniteds Ordförande Dani Danial.

Den före detta A-lagsspelaren har under många år varit vår förstemålvakt och var ett stort bidragen faktor när vi tog klivet upp till div5 för några år sen, Magnus är ett känt namn inom Södertäljes lokal fotboll!

Magnus Ruden som är en gammal målvakt från Södertälje, har stor kompetens och lång erfarenhet som målvakt. Mange är ett välkänd inom Assyriska Familjen och är fostrad målvakt i det kända p82 laget!, Magnus har nu bestämt att åter bli aktiv inom fotbollen då han avslutade sin karriär 2012, denna gång är han åter som klubbens målvaktstränare!

– Han känner våra målvakter väl och vi känner honom, Det ena ledde till det andra och nu är han äntligen här! Magnus är främst anställd som målvaktstränare men om det skulle krisas sig med 2 trasiga målvakter så blir det naturligt att han får agera som tredje keeper, säger sportchefen Pier Rani Baresso.

– Vi tror att detta kommer att bli jättebra för organisationen, säger Klubbchefen/Hjälptränaren Johan Baresso.

Magnus Ruden Målvaktstränare

– Känns underbart att vara tillbaka inom fotbollen även om det är i en nyroll, jag har alltid känt mig hemma i United och jag har följt Assyriska United Resa trots att jag slutade för 3 årsen och mkt har gått framåt sedan jag va spelare i klubben!  Med Peter Chuchill , Björn Widén  och Johan Baresso är vi ett starkt ledarteam som jobbar mot samma mål. Jag känner mig motiverad att utveckla våra målvakter! Säger Magnus Ruden.