United Förstärker ledarstaben med Cosmin Groza!

Assyriska United har gjort klart med Cosmin Groza som tränare för säsongen 2017. Cosmin tillsammans med Philip Lyons kommer att ansvara för spelarnas övergripande fysiska och taktiska status, och kommer jobba tätt tillsammans med övriga ledarstaben för att utveckla spelarnas fysik, taktik och förebygga skador.

Cosmin Groza är utbildad tränare med Uefa A licens och har handplockat in av vår Sportmanager Eric Debasso som känner honom sedan tiden i Örebro. Cosmin var Tränare i Sköndal 2016,Vi är därför glada att han nu tar ett steg in i vår ledarstaben då han kommer kunna bidra mycket med sina kunskaper under 2017.

Hur ser du på säsong 2017?
Jag ser fram emot en ny spännande säsong med Assyriska United och hoppas kunna bidra med min kunskap och engagemang för att hjälpa detta härliga laget att utvecklas vidare ytterligare någon nivå. Fotbollsmässigt finns det stor potential i det här gänget och jag är övertygad att vi lyckas att nå riktigt fina resultat om vi är beredda att höja den fysiska statusen för att orka gnaga sönder våra motståndare.- avslutar Cosmin Groza

med detta sagt välkomnar vi Cosmin Gorza till United familjen!

/ Redaktionen