Galacticon Leandro Gomez

 

RaniPier Rani Baresso lovade klubben att presentera ett-två nyförvärv av yppersta klassen, och idag presenterades Uniteds nya Galactico Vänster fotade Leandro Gomez ansluter direkt från Barcelona och tereca liga ( nationella tredje ligan ).

– Med Leandro får vi en fotbollspelare av hög nivå, en fysisk & löp stark spelare med bra vänsterfot och bra teknik, Leandro är väldigt taktiskt skolad spelare och har en utomordentlig spelförståelse. Jag är givetvis lyrisk över att Leandro ska presentera oss under 2015, säger en nöjd sportchef!

Leandro Gomez är tänkt att ersätta Marino Malaki som vi släppte JSK!  och det känns som vi hittat rätt. Jag skulle inte bli förvånad om klubbar i högre divisioner rycker i Leandro efter säsongen, jag har idag ett brett nätvärk och har kontakter runt om i olika fotbollskulturer och via mitt nätvärk kunde vi hitta Leandro och ett litet tack ska min barndomkompis ha Enki Özmen som tipsade detta, säger Baresso.

gomez lag”Fotbollen, det var min identitet!”

-Jag är mycket glad över att vara en del av detta projekt med Assyriska United, jag är väldigt glad och ivrig för att visa vad jag går för, jag tror att den här säsongen kommer att erbjuda oss många bra saker men det kommer också att bli mycket svårt att spela ihop oss. Som jag förstått är nästa hela laget nytt, men jag är övertygad om att potentialen i det här laget finns, säger Gomez

”Jag kommer att ge 110% för att få bästa resultat med Assyriska United”

gomez matchI Ecuador började min fotbollskarriär från 12 års ålder vid idrottsklubben ”El Nacional” i Quito, där utbildning kombinerades med att spela fotboll. Från denna Academy kunde jag senare nå till ligan och  A-laget, jag hade en kort vistelse även i ungdomslandslaget i Ecuador.

I min fotbollsvärld är fotbollen en ”familjetradition”, min far, farbröder, kusiner osv, Vi har alltid varit anslutna till fotbollen.

Tyvärr var jag tvungen att lämna min fotbollskarriär i Ecuador på grund av personliga skäl, så min familj beslutade att flytta till Barcelona Spanien och där fortsatte min akademiska utbildning som aldrig försummades. Efter några år borta från fotbollsplanen så jag kände att något saknades i mig! Fotbollen! det var min identitet och så bestämde jag att ge den en ny chans. Jag spelade som högst i tredje nationella division ”Segunda B” men nu senast i fotbollsklubben ”El Masnou” tereca liga. Nu har jag flyttat till Sverige och Stockholm, Jag trivs jätte bra och Stockholm är verkligen en fin stad och jag längtar redan efter sommaren i Sverige! Assyriska United är en familjär klubb och efter att ha tränat med laget i 3-4 veckor så känner jag att jag gillar klubben mer för varje dag, Jag kommer att ge 110% för att få bästa resultat med Assyriska United, avslutar en nöjd Leandro Gomez!

gomez

 

 

 

 

 

 

 

Varmt välkommen och vi önskar dig den bästa lyckan!

/ Redaktionen